ما در این مقاله سعی داریم شما را با کاشت ریش به روش SUT آشنا کنیم. امروزه کاشت ریش یک انتخاب ایده آل برای مردان است و داشتن ریش و سبیل برای مردان نشانه مردانگی است. اکثر آقایان دوست دارند ریش هایی پرپشت و مرتب داشته باشند و بسیاری هم هستند که از از داشتن ریش رنج می برند. کاشت ریش برای افرادی که به دنبال بازسازی و ترمیم مو های صورت هستند مناسب است. برای آشنا شدن با کاشت ریش به روش SUT با ما همراه باشید.
کاشت ریش چیست ؟
کاشت ریش و سبیل طبیعی می تواند راه حل مناسبی برای پوشش و مخفی کردن فضای خالی ریش باشد. برای مثال اگر روی صورت افراد زخم و لکه های ناشی از سوختگی، آکنه، زخم برش، بخیه و یا جراحی وجود داشته باشد و باعث نارضایتی افراد شود می توان با کاشت ریش و سبیل روی این ناحیه زیبایی از دست رفته را برگرداند. برای اینکه موهای کاشته شده روی انواع جای زخم رشد کند و مثل یک ریش و سبیل طبیعی باشد باید از وجود خون رسانی در زیر پوست ناحیه زخم مطمئن شد که این اتفاق با معاینه توسط پزشک قابل تشخیص است.
از گرافت های موهای سر می توان به ریش های پیوند زد که این عمل مثل کاشت مو است با این تفاوت که محل گیرنده پیوند در کاشت ریش و سبیل صورت است. کاشت گرافت باید با دقت و ظرافت زیادی انجام شود تا ریش و سبیل کاشته شده شاخصه های یک ریش و سبیل طبیعی را داشته باشد. در کاشت ریش باید شاخصه ها، زاویه خوب، تراکم مناسب و حالت رویش طبیعی موهای آن ها است. اگر در کاشت ریش و سبیل این موارد به درستی انجام شود کاشت ریش و سبیل طبیعی به نظر می رسد.
دلیل کاشت ریش و سبیل
ژنتیک : قبل از اینکه کاشت ریش انجام دهید به اطرافیان خود در خانواده دقت کنید اگر آن ها دچار کم پشتی بودند یعنی این اتفاق به صورت ارثی است و بهتر است به فکر درمان کم پشتی نباشید و از همان اول برای کاشت ریش و سبیل اقدام کنید زیرا که عوامل ارثی راح حل درمانی ندارد. برای این کار بهتر است صبر کنید تا سن 25 سال شما کامل شود و رشد موهای شما کامل شود و بعد از این سن امکان کاشت مو برای شما فراهم می شود.
به وجود آمدن زخم در صورت : اگر در چهره خود زخمی دارید که باعث شده موی قسمت ریش و سبیل شما به طور کامل ریزش داشته باشد فرقی نمی کند که سن شما چند سال است. سن کاشت ریش و سبیل در این مورد بعد از درمان جای زخم انجام می شود.
بروز حادثه : اگر تصادف یا سانحه ای برای شما به وجود آمده که باعث شده موی ریش شما دچار ریزش شده باشد بعد از بهبود کامل می توان تشخیص داد که می توان کاشت ریش و سبیل انجام داد و سن بیمار فرقی نمی کند.
مشکلات عصبی : مشکلات عصبی، استرس و فشار عصبی یکی از دلایل ریزش ریش است. این مشکل در روند موهای ریش و سبیل اختلالاتی به وجود می آورد و بیمار قبل از درمان کم پشتی موهای خو باید به درمان مشکل عصبی بپردازد. با این اتفاق امکان رشد مجدد موها وجود دارد. اگر مشکل عصبی دارید بهتر است بعد از درمان اقدام به انجام کاشت ریش و سبیل کنید.
التهاب : گاهی اوقات التهابات پوستی باعث ریزش ریش و سبیل می شود. بیماری های پوستی برای رشد موهای ریش و سبیل مشکل به وجود می آورد و باعث ریزش مو می شود. قبل از کاشت باید التهاب پوستتان را برطرف کنید و بعد از آن اقدام به کاشت ریبش و سبیل کنید.
بیماری های هورمونی : بیماری های هورمونی مثل تیروئید و الوپسی باعث می شود موهای ریش و سبیل رشد کمی داشته باشد و یا به شدت بریزد. قبل از کاشت باید اول درمان را شروع کنید و بعد از طی کردن مراحل درمان می توانید کاشت ریش را انتخاب کنید و یا با داروهای دیگر رشد مو را تقویت کنید.
سوختگی : سوختگی باعث می شود که موی خود را از دست بدهید و باعث می شود که زیبایی ظاهری فرد را از بین ببرد و اعتماد به نفس آن را کاهش دهد. حضور در جامعه برای افراد سخت می شود و کاشت ریش و سبیل بهترین گزینه برای از بین بردن و پوشاندن عیب پوست است. سن مناسب در این افراد اهمیتی ندارد زیرا رشد مو در این افراد متوقف شده است و بیمار بعد از بهبودی کامل می تواند کاشت را انجام دهد.
ایجاد عفونت پوستی : عفونت پوستی یکی دیگر از دلایلی است که باعث ریزش ریش و سبیل می شود. قبل از درمان به فکر کاشت ریش و سبیل نباشید. اگر عفونت از پوست ریشه کنش شود امکان برگشت آن و شکست ریش و سبیل زیاد است. اگر کاملا درمان شدید و سن شما کمتر از 25 سال بود صبر کنید تا سن شما به حد کافی رسید سپس اقدام به کاشت ریش و سبیل بزنید.
آیا کاشت ریش درد دارد ؟
تنها مرحله ای که امکان دارد در داشته باشد مرحله تزریق داروی بی حسی است. سایر مراحل بدون درد و تحت بی حسی موضعی انجام می شود. قدرت التیام پوست صورت بالا است و آسیب های جزئی ایجاد شده در مرحله کاشت گرافت ترمیم می شود. تا 3 یا 4 روز بعد از کاشت ریش و سبیل پوست ترمیم می شود.