طریقه کاشت مو

امروزه بسیاری از افرادی که قصد انجام کاشت مو را دارند این سوال برایشان پیش می آید که طریقه کاشت مو به چه شکل است و کدام یک از این روش ها برای آن ها مناسب تر می باشد ؟ همان طور که می دانید ریزش مو مشکلی استرس زا و فراگیر در افراد می باشد که ممکن است هر فردی را درگیر خود کند ، البته این استرس تنها به خود مسئله ریزش مو در افراد محدود نمی شود و از همان ابتدا که برای درمان آن اقدام می کنید متوجه این موضوع می شوید که انتخاب بهترین روش کاشت مو برای خود یک مشکل بزرگ می باشد ، به طور کلی انواع روش های خانگی ، شامپو ها ، محلول ها ، قرص ها را می بینید که این قول را به شما می دهند که ریزش موهای شما را به طور کامل متوقف می کنند ، در این میان برخی از افراد متوجه این موضوع می شوند که افراد مناسبی برای کاشت موها هستند و این روش درمانی تنها درمان دائمی ریزش موهای شما می باشد .

در ادامه قصد داریم شما را با طریقه کاشت مو آشنا کنیم ممنون می شویم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید .

طریقه کاشت مو در افراد

یکی از مهم ترین مسئله هایی که افراد متقاضی کاشت مو طبیعی به آن زیاد فکر می کنند در خصوص طریقه کاشت مو در افراد می باشد ، بسیاری از افراد علاقه دارند تا اطلاعات کاملی را در مورد این که کاشت مو چگونه برای آن ها انجام می شود ؟ اطلاع داشتن از این موضوعات استرس را برای انجام عملیات مو بسیار کمتر می کند ، البته در حال حاضر با پیشرفت علم و تکلونوژی شاهد ورود روش های مختلفی به عرصه پیوند موی طبیعی می باشیم ، با این وجود مراحل انجام پیوند مو در تمامی آن ها یکسان می باشد و تفاوت اصلی آن کاملا مربوط به روشی است که گرافت ها از بانک موی افراد برداشته می شود و در محل مورد نظر کاشته می شوند ،طبق این گفته می‌توان کلیت مراحل کار را در کلینیک زیبایی رز مرحله زیر دسته‌بندی کرد:

آماده‌ سازی بانک مو : از اولین مراحل انجام کاشت مو آماده سازی بانک مو برای برداشت گرافت ها می باشد ، در این مرحله پزشک جراح طبق صلاح دید خودش نواحی اهدا دهنده را به طور کامل استریل کرده و بعد از آن از بی حسی های موضعی در آن بخش از بدن اعمال می کند ، بعد از آن نیز بانک مو به طور کامل بی حس می شود و بعد از این که بانک مو به طور کامل بی حس شد نوبت به مرحله بعدی انجام کار می رسد .

طریقه کاشت مو در افراد

برداشت گرافت‌ ها از بانک مو : مرحله بعدی کاشت مو برداشت گرافت ها از بانک موی فرد می باشد ، همان طور که می دانید به طور کلی روش های گوناگونی برای کاشت موی سر افراد وجود دارد ، در نتیجه چگونگی برداشت گرافت در هر روش سبک خاص خودش را دارد اما در تمامی روش های کاشت مو باید این مرحله با دقت بسیار و تخصص بسیار بالایی صورت گیرد ، اینکه کدام یک از روش های کاشت مو برای فرد متقاضی اعمال می شود بعد از انجام تمامی بررسی های لازم به طور کلی در نظر گرفته می شود و انتظارات فرد بیمار را از انجام کاشت مو به خوبی تعیین می کند .

آماده‌ سازی گرافت‌ ها برای کاشت : بعد از برداشت گرافت ها از بانک مو نوبت به آماده سازی گرافت ها برای انجام کاشت مو می باشد ، در این مرحلع از کاشت مو گرافت ها با توجه به روشی که برای آن در نظر گرفته شده است زیر یک میکروسکوپ بسیار قوی به صورت تار به تار در آورده می شود و آن ها را آماده کاشت می کنند .

آماده‌ سازی ناحیه کاشت : تا اینجا که تمامی مراحل و آماده سازی گرافت به درستی انجام شد عملیات کاشت مو برای افراد انجام می شود ، اما قبل از شروع به انجام کار باید منطقه مورد نظر را دقیقا مانند بانک مو آماده سازی کنیم ، برای انجام این کار نواحی کاشت استریل شده و این بار بی‌ حسی موضعی در این ناحیه اعمال می‌ شود.

انجام عملیات کاشت مو : از آخرین مراحل انجام کاشت مو مربوط به عملیات اصلی آن می باشد ، به این گونه که در این بخش کاشت گرافت های آماده سازی شده صورت می گیرد و با اتمام کار انجام کاشت مو نیز برای افراد به پایان می رسد ، همان طور که در بالای مقاله گفته شده روشی که برای کاشت مو برای افراد به کار برده می شود از یک فرد به فرد دیگر کاملا متفاوت می باشد ، اینکه شما چه روش کاشتی را انتخاب کرده باشید به عوامل مختلفی کاملا بستگی دارد و باید به پیشنهاد پزشک جراح خود بعد از بررسی های لازم روش مناسب را انتخاب کنید .

روش های انجام کاشت مو

همان طور که می دانید کاشت مو به روش های مختلفی برای افراد انجام می شود که در ادامه شما را با آن ها آشنا خواهیم کرد .

روش پانچ کاشت موی (punch) :  در این روش کاشت مو دسته ای از موهای فرد مراجعه کننده برداشته می شود و در محل مورد نیاز با استفاده از به وجود آوردن یک سری سوراخ هایی را در پوست سر کاشته می شوند که امروزه این روش کاشت مو به دلیل ایجاد یک نمای کاملا مصنوعی معروف به نمای عروسکی طرفداران بسیاری ندارد و کمتر از این روش استفاده می شود .

روش های انجام کاشت مو

کاشت مو به روش  FUT: در کاشت مو به این روش ایجاد یک نوار بسیار کوچک از نواحی پشت سر که معمولا تحت بی حسی های موضعی انجام می شود برداشت می شود که حاوی  1500 تا 2500 گرافت شامل 7000 تا 9000 تار مو می باشد ، بعد از آن محل عمل به ظرافت ترمیم خواهد شد چون خط برداشت در مسیر رشد مو ها بوده و معمولا محل ترمیم نیز قابل رویت نمی باشد ، در مرحله بعدی گرافت های فولیکول های مو به طور واحد های یک ، دو و یا سه تایی توسط تیم های جراحی زیر میکروسکوپ به طور کامل جدا شده و برای انجام کاشت آماده می شود .

کاشت مو به روش FIT: کاشت مو به روش FIT با استفاده از پانچ از ناحیه بانک مو که معمولا از پشت سر و یا بالای گوش ها انتخاب می شود عمل برداشت مو برداشته می شود و مجددا به وسیله پانچ slit به نواحی مورد نظر مو پیوند داده می شود ، همچنین به طور تقریبی با توجه به نیاز شخص از هر 3 الی 5 واحد فولیکول موجود در بانم مو یکی از آن خاج می شود .

کاشت مو به روش ترکیبی : به طور کلی تفاوت روش های کاشت مو کاملا در نحوه برداشت مو از ناحیه دهنده می باشد ، به طور کلی روش کاشت موی ترکیبی برای برخی از افرادی که حجم طاسی آن ها بسیار زیاد می باشد مورد استفاده قرار می گیرد ، به این معنا که اگر میزان ریزش موی یک فرد بسیار بالا باشد و نتواند در یک جلسه کاشت مویی که مد نظر شما است برای کاشت مو به طور کامل پوشش دهد اصولا از این روش برای کاشت مو ها استفاده می شود .

در کاشت مو به روش ترکیبی از ترکیب دو روش FUT و FIT استفاده می شود تا نواحی موی سری که دچار ریزش مو شده است به طور کامل پوشش دهد ، همچنین اولین مزایای این روش برداشت بسیار بالای تعداد گرافت در یک جلسه خود می باشد که در این روش می توان تا 5000 گرافت مو ( حدود 12000 تا 14000 تار مو ) را حتی در یک جلسه برداشت کرد و در ناحیه مورد نیاز کاشت.

عوارض انجام کاشت مو

با توجه به این موضوع که چه نوع روش جراحی برای کاشت موی شما مورد استفاده قرار می گیرد ممکن است عوارضی خاصی را برای شما به همراه داشته باشد ، برای مثال روش های کاشت موی  FIT و FUT علاوه بر خونریزی در زمان انجام عمل جراحی در برخی از اوقات طولانی شدن زمان نقاهت برای افراد دردسر ساز تر می باشد ، همچنین تورم و عفونت صورت در زیر چشم ها نیز می تواند از دیگر عوارض کاشت مو در این روش ها باشد .

از دیگر عوارض ناگوار و شایع در کاشت مو به روش  FIT و FUT می توان به نکروز پوست نیز اشاره کرد ، اگر عمل جراحی زیبایی کاشت مو غیر اصولی و توسط یک فرد غیر جرفه ای صورت گیرد احتمال به وجود آمدن این عوارض برای شما بسیار زیاد می باشد که به صورت دکمه ­‌های سیاه رنگ بزرگی بر روی پوست سر  به وجود می آید. همچنین احساس درد، خارش و گاهی بی‌ ­حسی در این نواحی دریافت­‌ کننده مو بعد از عمل بسیار شایع تر می باشد که به گذشت زمان این عارضه بهبود پیدا می کند .همچنین عوارض کاشت مو به روش SUT بسیار کمتر می باشد و دوره نقاهت آن نیز در این روش زیبایی نیز بسیار کوتاه تر از دیگر روش ها می باشد .

عوارض انجام کاشت مو

مراقبت های بعد از کاشت مو

به طور کلی پیوند موهایی که به تازگی کاشته شده است بسیار شکننده می باشد و برای ریشه دهی کامل و رسیدن به یک نتیجه عالی به مراقبت هایی نیاز دارید ، در ادامه مقاله طریقه کاشت مو قصد داریم شما را با مراقبت های بعد از کاشت مو آشنا کنیم با ما همراه باشید :

  • در هفته های اول بعد از انجام کاشت مو در زمان خواب سر خود را بالاتر از حد معمول بدن خود باید قرار دهید ، همچنین بهتر است که در این دوران حتما طاق باز بخوابید .
  • می توانید برای شست شوی سر خود از یک فنجان آب استفاده نمایید .
  • برای جلوگیری از ورم سد خود که معمولا در روز سوم و یا چهارم بعد از عمل جراحی برای شما رخ می دهد بالای ابرو های خود حتما باید یخ قرار دهید .
  • به مدت یک ماه بعد از عمل جراحی از رنگ کردن موهای خود به طور جدی بپرهیزید .
  • از پزشک جراح خود و یا پرستار خود بخواهید که دارو های بی خطری را برای شما تجویز کند .
  • از آن جایی که ممکن است شما برای انجام عمل کاشت مو به شما آرامش بخش داده باشند بهتر است که بعد از عمل جراحی از فردی بخواهید که شما را حتما به خانه خود برساند و به هیچ وجه خودتان رانندگی نکنید .
  • شما باید شست و شوی سر خود را از روز سوم حتما شروع کنید و در زمان شست و شو پوست سر خود را به آرامی ماساژ دهید و از برخورد جریان مستقیم آب به آن حتما جلوگیری کنید .
  • برای رفع خارش خود به آرامی با استفاده نرم کننده می توانید روی سر خود بمالید و خارش را کاهش دهید .
  • ریزش موهای شما از دو هفته الی یک ماه بعد از عمل جراحی به معنای آسیب به فولیکول های موی شما نمی باشد ، بلکه بخشی از چرخه طبیعی موی شما می باشد ، بعد از گذشت این مدت زمان موهای شما دوباره شروع به رشد کردن خواهند کرد .
  • همچنین از کندن دلمه ­‌های به وجود آمده بر روی پوست سر خود جدا خودداری فرمایید . همچنین تشکیل دلمه‌ ­ها یک فرایند طبیعی و بخشی از روند بهبود شما می باشد .
  • در روز های ابتدایی عمل جراحی خود کلاه نپوشید و کلاه گذاشتن بعد از کاشت مو فشار بسیاری را بر روی فولیکول های مو وارد نمی کند و امکان دارد که آن ها را از جای خود خارج کند .
  • دو هفته اول بعد از عمل جراحی پوست سر خود را در معرض نور مستقیم و طولانی خورشید قرار ندهید.

مراحل کاشت مو چیست؟

مراحل کاشت مو و رعایت آن اهمیت زیادی دارد که برای انجام جراحی کاشتن مو بایستی مراحل زیر را طی کنید:

انجام مشاوره قبل از عمل

شما می‌توانید در این مرحله تمامی سوالات خود را از پزشک متخصص بپرسید و ابهامات خود را نیز در مورد بهترین کاشت مو نیز برطرف سازید. پس از اینکه تصمیم قطعی برای عمل کاشتن مو گرفتید، پزشک پوست سر و موهای شما را بررسی می‌کند و روش مناسب برای جراحی را نیز انتخاب می‌نماید.

 انجام آزمایشات و دریافت نوبت عمل

انجام آزمایشات لازم در این جراحی همانند سایر عمل‌های زیبایی بایستی برای بررسی انعقاد خون، ویروس ایدز، هپاتیت و …. صورت گیرد. پس از آن روز و ساعت عمل برای بیمار مشخص می‌گردد. همچنین در جلسه مشاوره با توجه به شرایط هر فرد جدید ترین روش کاشت مو برای فرد انتخاب و فرایند کاشت شروع می‌شود. در ادامه مقاله به روش های مختلف کاشت مو  با جزئیات اشاره شده است.

انجام جراحی کاشت مو

گرافت‌ها به تعداد مورد نیاز از بانک مو برداشته می‌شود و پس از انجام آزمایشات لازم بهترین فولیکول‌ها برای کاشت انتخاب می‌گردند.

کدام روش کاشت مو بیشترین تراکم را می‌دهد ؟

روش‌های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد. روش micro fit نسبت به سایر روش‌های کاشت مو، تراکم بیشتری را می‌دهد و همین امر باعث شده است تا این روش نسبت به سایر روش‌ها طرفداران بیشتری داشته باشد. در روش میکروفیت با استفاده از سوزن‌های خاصی، برداشتن فولیکول‌های مو از ناحیه اهدا کننده انجام می‌شود. در این روش همچنین از یک دستگاه کوچک برای برداشتن فولیکول‌های مو، باز کردن سوراخ‌های کوچک و کاشت مو استفاده می‌شود و امکان برداشت و کاشت مو به‌صورت همزمان در این روش وجود دارد.

در روش میکروفیت، فولیکول‌های برداشت شده به‌صورت مستقیم در ناحیه مورد نظر کاشته می‌شود، حال آنکه در سایر روش‌های کاشت مو، فولیکول‌ها در محلول‌های ویژه‌ای نگهداری می‌شود و بعد از مدتی به ناحیه جدید منتقل می‌شوند. در روش میکروفیت خونریزی و درد وجود ندارد و تراکم زیادی به موهای افراد داده می‌شود و در نتیجه بیماران بعد از گذشت زمانی متوجه رشد خوب موهای خود می‌شوند و رضایت کاملی از عمل کاشت مو خواهند داشت.

در روش FUE حدود ۶۰ پیوند در هر سانتی‌متر از ناحیه سر انجام می‌شود ولی در روش میکروفیت این تعداد به ۹۰ پیوند می‌رسد و در نتیجه افراد بعد از عمل موهای پر پشت تری خواهند داشت. در روش میکروفیت نیازی به اصلاح وجود ندارد و فقط منطقه اهدا کننده بریده می‌شود. به‌طورکلی روش میکروفیت مزایای زیادی دارد و عوارضی که ممکن است در سایر روش‌های کاشت مو برای افراد به وجود آید در این روش وجود نخواهد داشت.

بیمارانی که نیاز به پیوند خط مقدم دارند و یا افرادی که به دنبال پیوند ریش و سبیل هستند می‌توانند گزینه مناسبی برای انتخاب روش میکروفیت باشند. همچنین خانم‌هایی که به دنبال تراکم بیشتر موهای خود هستند می‌توانند از این روش برای کاشت مو استفاده کنند و بهترین نتیجه را بگیرند.

کلام آخر

از این که ما را تا آخر مقاله طریقه کاشت مو همراهی کردید از شما سپاس گزاریم ، همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .

امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)