این مقاله قصد دارد تا اطلاعاتی در رابطه با مراحل کاشت مو به روش sut را در اختیار شما قرار دهد؛ کاشت مو به هر روش که صورت بگیرد کمک بسیار بزرگی به افراد برای مقابله با طاسی موهایشان کرده است؛ در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا جواب سوال هایتان را در رابطه با مراحل کاشت مو به روش sut بگیرید.
کاشت مو چیست ؟
در واقع کسانی که به هر دلیلی دچار ریزش مو شده اند می خواهند به هر طریقی این ریزش را از بین ببرند و برای همیشه از شر آن خلاص شوند؛ ریزش به دلایل متفاوتی اتفاق می افتد که شامل اختلال در عملکرد غده تیروئید، سوختگی، بیماری های خاص، استفاده از داروهای خاص، ژنتیک و مواد دیگری است؛ افراد همیشه به دنبال روشی اند که دائمی باشد و بتواند همیشه این معزل را از بین ببرد؛ در واقع کاشت مو این چنین روش است؛ برای انجام کاشت مو می توان از روش های متعددی استفاده کرد که شامل SUT ،FUE ،FIT ،BHT می باشند که هر کدام مراحل خاصی برای انجام دارند و باید آن ها طی شوند و از همچنین سوزن هایی که در هر کدام روش استفاده می شوند مخصوص اند.
چگونگی کاشت مو به روش SUT
برای انجام این روش از راه کار متفاوتی استفاده می شود و نسبت به روش های دیگر پیشرفته تر است و موجب به وجود آمدن تغییراتی در کاشت مو شده است و می توان در این روش از طریق دستگاه اتوماتیک مو را برداشت؛ در روش SUT پزشک سعی می کند که تار های مو را به صورت دانه دانه بردارد و پراکنده نیز در سر بکارد که در این حالت هیچ کس متوجه کاشت موی فرد نمی شود.
محققان تحقیقات زیادی انجام داده اند تا بتوانند روشی را ابداع کنند که فولیکول ها آسیب نبینند یا آسیب آن ها به حداقل ممکن برسد؛ پس از اتمام این تحقیقات توانستند روش SUT را اختراع کنند که هیچ کدام از فولیکول ها از دست نمی روند و هر تار موی برداشت شده را نگه می دارند و در محل مورد نظر می کارند.
در گذشته کاشت مو عیوب دیگری داشتند؛ به طور مثال مدت زمان مورد نیاز برای کاشت موی فرد بسیار طولانی بود و حین انجام کار پزشک و دستیارانش خسته می شدند و این امر موجب می شد که از اواسط زمان ، کاشت کیفیت خود را از دست بدهد و در نهایت نتیجه مطلوبی کسب نشود؛ این عیب در کاشت مو به رو SUT برطرف شد و سرعت انجام کاشت سه برابر روش های قدیمی شد و همچنین در همین مدت زمان کوتاه پزشک می تواند بیشترین تعداد فولیکول ها را بردارد.
در بسیاری از کلینیک ها به بیمار نام روش SUT را می برند اما از روش های بسیار قدیمی که کیفیت ندارند استفاده می کنند و از لحاظ علمی و اخلاقی کار درستی به نظر نمی آید؛ در این روش سعی می کنند که به خط رویش موی فرد بسیار توجه کنند و برای طراحی این خط رویش حتما از نظر بیمار استفاده می کنند؛ مهم ترین ویژگی مثبت این روش، بدون جراحی بودن آن است که فرد را بی هوش نمی کنند و حتی درد و خونریزی را نیز تجربه نمی کند؛ پزشکان از جدید ترین و به روز ترین تکنیک ها در این روش استفاده می کنند که همین باعث به حداقل رسیدن خطای پزشک می شود.
مراقب های بعد از کاشت مو به روش SUT
پس از آن که اقدام به کاشت مو به روش sut می کنید باید پس از آن نکات را رعایت کنید؛ نکته قابل توجه این است که پس از کاشت به این روش نیازی به مراقبت های خاصی نیست؛ چند نکته مهم را باید به آن اهمیت بدهید که شامل موارد زیر می باشد:
- تا مدت ده روز پس از کاشت باید مراقب حرکات بدنی خود باشید و از انجام فعالیت و ورزش های سنگین خودداری کنید.
- چون این روش جراحی محسوب نمی شود و فولیکول ها به ناحیه کاشت به صورت ضعیفی متصل شده اند، شما باید با موهایتان با آرامش برخورد کنید تا صدمه ای به آن ها وارد نشود.
- موهای کاشته شده بسیار ضعیف اند و حتی در بعضی موارد شکننده می باشند به همین دلیل به مراقبت و احتیاط بیشتری نیاز دارند.
مراحل کاشت مو به روش SUT
تکنیک SUT یکی از روش های نوین کاشت مو است که در آن از تجهیزات و ابزارهای بسیار پیشرفته استفاده می شود. در سالیان اخیر این تکنیک به یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین تکنیک های روز دنیا تبدیل شده است. در این قسمت قصد داریم مراحل انجام کاشت مو با استفاده از این تکنیک را به طور واضح و شفاف شرح دهیم:
- ایجاد برش به کمک پانچ
معمولاً در تکنیک SUT از دستگاهی به نام SAFER استفاده می شود. به بخشی از این دستگاه که سوراخ را ایجاد می کند، هندپیس گفته می شود. در مرحله اول به کمک این قسمت، سوراخ هایی به اندازه کمتر از یک میلیمتر در قسمت بانک مو ایجاد می شود. عمق و زاویه وارد کردن هندپیس به داخل بانک ما اهمیت زیادی داشته و به مهارت و تخصص بسیار بالایی نیاز دارد. در صورتی که عمق سوراخ کافی نباشد، فولیکول نصفه و نیمه خارج می شود. همچنینو اگر زاویه آن صحیح نباشد، موجب آسیب به گرافت خواهد شد.
در کاشت مو به روش SUT از تکنیک خاصی به نام تکنیک تیز و کند استفاده می شود. یعنی ابتدا به کمک یک پانچ تیز، سوراخ ایجاد شده و سپس به کمک ابزار کنده تر، گراف برداشته می شود. در صورتی که مهارت جراح در استفاده از ابزار کند کافی نباشد، فولیکول به لایه های عمیق تر پوست فرو می رود. در صورت بروز چنین حادثه ای فولیکول دفن شده می تواند منجر به التهاب و در نهایت کیست شود. استخراج این فولیکول کار سختی نیست اما نیاز به زمان زیادی دارد.
- برداشت گرافت با مکش
دستگاه SAFER به یک مکنده و ساکشن مجهز است. در این مرحله فولیکول با استفاده از مکش از پوست سر خارج می شود. این فرآیند در روش FIT چون توسط انبرک انجام می شود، به زمان بیش تری نیاز خواهد داشت. این مشکل در کاشت مو به روش SUT برطرف شده است. به همین خاطر در این روش می توان تعداد گرافت های کاشته شده در یک جلسه را به میزان قابل توجهی افزایش داد.
- آماده سازی گرافت
گرافت ها از طریق لوله SAFER به درون مخزنی هدایت می شوند. سپس تیم درمانی آنها را از مخزن خارج کرده و درون محلول نگهداری قرار می دهند. این افراد با استفاده از میکروسکوپ، گرافت های سالم و قوی را برای کاشت جدا کرده آنها را برای کاشت آماده می کنند. این مرحله تماماً توسط ابزار دستی نیروی انسانی انجام می شود. به همین خاطر به مهارت به سرعت عمل بسیار بالایی نیاز دارد. به هر میزان که فولیکول ها به مدت بیشتری در خارج از بدن باشند احتمال موفقیت آمیز بودن کاشت مو کم تر خواهد شد.
- مشخص کردن خط رویش جدید
یکی از ایرادات بی اساسی که از روش SUT می گیرند، خط رویش غیر طبیعی و به اصطلاح عروسکی آن است. این موضوع ربطی به به این تکنیک ندارد. در حقیقت این جراح است که باید خط رویش را به شکل دقیق طراحی کند. در حقیقت تنها یک جراح حرفه ای و با تجربه می تواند کاشت مو را به صورت کاملاً طبیعی انجام دهد.
- کاشت گرافت
در مرحله پایانی به کمک پانچ استاندارد سوراخ هایی در ناحیه گیرنده ایجاد می شود. سپس گرافت های آماده شده به کمک دستگاه SAFER یا انبرک به درون سوراخ ها هدایت می شوند. ظرافت استفاده از ابزار و توجه به خواب مو از جمله مواردی است که به میزان مهارت جراح بستگی دارد.
هزینه کاشت مو به روش SUT
برای انجام کاشت مو به این روش نیز باید هزینه هایی را پرداخت کنید که در هنگام مشاوره با پزشک معالجتان می توانید هزینه تخمین زده شده برای کاشتتان را بپرسید؛ اما واقعیت این است که هزینه کاشت به موارد مختلفی مرتبط است که یکی از این موارد تعداد گرافت های استخراج شده است یعنی هر چه تعداد گرافت ها بیشتر باشد باید هزینه بیشتری را برای کاشت پرداخت کنید؛ مورد بعدی نوع کاشت شما می باشد و هر چه روش کاشتتان مدرن تر و پیشرفته تر باشد باید هزینه بیشتری برای آن پرداخت شود؛ موارد دیگر به مهارت پزشکتان مرتبط است که هر چه مهارت و تجربه پزشک بیشتر باشد باید هزینه پرداختی بیشتر باشد و در ضمن کلینیک پزشک نیز در صورتی که در موقعیت جغرافیایی بهتری باشد قیمت کاشت دوباره بیشتر می شود.
کاشت مو به روش SUT چه مزایایی دارد؟
مزایایی برای کاشت مو به این روش وجود دارد که سبب جلب نظر بسیاری از مردم جهان شده است. در ادامه با مزایای کاشت مو به روش SUT آشنا می شوید :
- در این روش پزشک سعی می کند که هنگام خارج کردن فولیکول ها به پوست سر آسیب کمتری برسد و همچنین مقدار کمتری از پوست سر با فولیکول برداشته شود؛ هنگامی که پزشک فولیکول را به تنهایی برمی دارد و پوست سر به آن وصل نیست موجب می شود که تعداد بیشتری از فولیکول های کاشته شده در سر رشد کنند و همین مورد باعث ارجحیت این روش نسبت به روش های دیگر است؛ در روش FIT پزشک فولیکول ها را به تنهایی برمی دارد و می کارد اما در روش SUT این پزشک از دستگاه های بسیار پیشرفته و مناسب استفاده می کند و نتیجه ای که از آن حاصل می شود بسیار طبیعی و بهتر است.
- نکته مهم این است که تنها از بی حسی موضعی برای بیمار استفاده می کنند و به هیچ وجه بیمار بی هوش نمی شود.
- همچنین برای خارج کردن فولیکول ها و برداشتن آن ها و نگه داشتن و کاشتن شان، از ابزار هایی بسیار مدرن استفاده می شود که تمام این مراحل حتما باید تحت نظر پزشک صورت بگیرند.
- در این روش سرعت کاشت در برابر دیگر روش ها بسیار بالا می باشد.
- امکان خطای جراح بسیار پایین می باشد و به فولیکول ها آسیبی وارد نمی شود.
- بیمار بدون هر گونه درد و خونریزی کاشت را به پایان می رساند.
- به دلیل نبودن بخیه این روش را کم تهاجمی و بی خطر می دانند و جزو کاشت های بدون جراحی به حساب می آید.
- دوره نقاهت پی از کاشت در این روش بسیار کوتاه می باشد و سوراخ هایی که برای کاشت در بانک موی فرد ایجاد می شوند پس از گذشت 7 روز و در ناحیه جلوی سر تا 14 روز بهبود می یابند.
- پس از کاشت فرد هیچ گونه درد و ناراحتی را حس نمی شود و حتی اگر باشد هم خیلی کم است.
- جای زخم در سر فرد باقی نمی ماند.
- پس از اتمام دوره درمان، فرد می تواند فعالیت های خود را به راحتی از سر بگیرد.
- در بعضی موارد می توان حتی موها را از ریش فرد برداشت.
در یک جلسه کاشت مو به روش SUT چند تار مو می توان کاشت؟
هر قدر که میزان تراکم موهای پشت سر فرد بیش تر باشد به تعداد واحدهای فولیکولی بیش تری هم نیاز خواهد داشت. البته ممکن است مویی که از پشت سر برداشته می شود، به صورت تک دانه و یا چند دانه ای باشد. برای مثال اگر از شخصی هزار تار مو برداشت کنیم به تعداد موهای برداشته شده می توان در ناحیه که دچار ریزش مو شده است، عمل کاشت را SAFER داد. اما در صورتی که موهای فرد به صورت چهارتایی باشد به ۴ هزار تار مو نیاز خواهد داشت.
به طور کلی با استفاده از روش های پرطرفدار امروزی مانند FIT و FUT در سه روز پیاپی می توان بیشتر از ۶ تا ۷۰۰۰ تار مو را برای متقاضیان کاشت. یکی از مشکلات روش های رایج، سنتی بودن آن است. همچنین در این روش ها زیاد شدن جلسات کاشت می تواند متقاضیان را خسته کرده و در نهایت باعث ایجاد تراکم پایین موهای کاشته شده شود. با استفاده از تکنیک SUT فرد متقاضی می تواند تجربه ای بدون درد و خستگی را از کاشت مو داشته باشد. همچنین با استفاده از این روش می توان موهایی با تراکم بسیار بالا و ظاهری کاملا طبیعی را ایجاد کرد. البته این موضوع تا حد زیادی به مهارت و تجربه پزشک بستگی دارد.
کلام آخر
مقاله که خواندید در رابطه با مراحل کاشت مو به روش SUT بود و امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات کافی و مفیدی در این باره در اختیارتان قرار داده باشیم؛ اگر هر گونه انتقاد یا پیشنهادی در زمینه مراحل کاشت مو به روش SUT دارید می توانید با ما در میان بگذارید؛ از شما بی نهایت ممنونیم که تا پایان متن با ما همراه بودید.