بهترین روش کاشت ابرو

یکی از روند های اصلی برای پر پشت کردن ابرو ها کاشت ابرو است. ابرو ها یکی از مهم ترین اجزای صورت هستند که تاثیر بسیاری بر روی زیبایی صورت افراد دارند. امروزه روش های بسیاری برای انجام کاشت ابرو به وجود آمده است. ما در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین روش کاشت ابرو آشنا کنیم. در ادامه همراه ما باشید.

کاشت ابرو چیست؟

بسیاری از خانم ها فکر می کنند که تاتو و هاشور بهترین راه برای پرکردن و فرم دادن به ابروهایشان است. این معمولاً به دلیل آگاهی ناکافی از هر یک از روش های زیبایی و مزایا و معایب آنها است. باید در نظر بگیرید که این دو روش موقتی هستند و جلوه ای طبیعی به ابروهای فرد نمی دهند. رنگ های تاتو و هاشور کاملا شیمیایی است و با موهای طبیعی ابرو متفاوت است. همچنین باید به زودی تمدید شود. هر بار که تمدید می کنید، باید درد و آسیب ناشی از آن را تحمل کنید و در نهایت ممکن است به نتیجه دلخواه نرسید.

البته باید گفت که مردم همیشه از درک زیبایی شناختی برخوردار نبوده اند. اگر گذشته را به خاطر داشته باشید، احتمالاً می ‌دانید که ابروهای بلند، نازک و نوک تیز زمانی بسیار محبوب بودند. البته امروزه دیگر این مد زیبا به شما نمی آید و مردم به ابروهای پرپشت علاقه پیدا کرده اند. امروزه هر فرد مشهور و برجسته ای در ایران و جهان ابروهای پرپشت و زیبایی دارد.

کاشت ابرو طبیعی

ابروهای بسیاری از افراد آنطور که باید ضخیم نیستند یا به دلایلی تراکم خود را از دست داده اند. راه حلی که طب زیبایی نوین به این افراد ارائه می دهد، کاشت ابرو طبیعی است. حتما شنیده اید که بعضی از افراد به دلایل مختلف علاقه مند به کاشت این نوع ابرو هستند. البته علاوه بر کاشت ابرو طبیعی راه های دیگری هم برای اصلاح ابرو وجود دارد. با این حال، هیچ روشی به خوبی، موثر و دارای عوارض جانبی کمی نیست.در کاشت ابروی طبیعی، واحدهایی به نام فولیکول‌ها را از قسمت اهدا کننده که همان پشت سر و گاهی از قسمتی از بدن خارج می کنند. فولیکول بخشی از فولیکول مو است که از طریق آن یک یا چند تار مو تغذیه می شود. سپس این فولیکول ها در قسمت مورد نظر کاشته می شوند. در این صورت موهای طبیعی جدیدی روی ابروهای خود مشاهده خواهید کرد.

کاشت ابرو چیست؟

مهم ترین دلیل ریزش ابرو ها چیست؟

از عوامل ارثی و ژنتیکی گرفته تا سبک زندگی اکتسابی یا ناسالم می تواند دلیل ریزش ابرو ها باشد.

یکی از دلایل اصلی که می تواند باعث ریزش ابرو شود، بیماری های مختلف داخلی است. البته در بعضی موارد مانند شیمی درمانی، این خود بیماری نیست که این عارضه را به وجود می آورد. بلکه علت آن این عوارض جانبی درمان های تهاجمی است. بیماری های اصلی که باعث افتادگی ابرو و ریزش آن می شوند را باید در این دسته بندی ها قرار داد:

کم کاری تیروئید یا پرکاری تیروئید: بیماری تیروئید یکی از شایع ترین دلایل ریزش مو از جمله ریزش مو، ابرو و حتی مژه است. البته ریزش مو تنها دلیل آن نیست. اما الگوی دفع به دلیل عوارض تیروئید همیشه از الگوی خاصی پیروی می کند. در این طرح، ریزش مو از وسط شروع نمی شود، بلکه از حاشیه بیرونی شروع می شود.

سرطان: همانطور که گفته شد ریزش مو همیشه به دلیل سرطان نیست. با این حال، بعضی از سرطان های پوست می توانند باعث بروز این عارضه شوند. از مهم ترین این عوارض می توان به سارکوم کاپوزی، BCC و SCC اشاره کرد.

بیماری های عفونی: بیماری های عفونی پوستی از دیگر عوارض نادر هستند. با بهبود سلامت عمومی و آگاهی بیشتر مردم از رفتارهای پرخطر، قارچ ها یا انگل های کمتری مانند گال می تواند عوارض جانبی ایجاد کند که در نهایت می تواند باعث بروز زخم و ریزش مو شود. عوامل دیگر بیماری زا عفونی شامل زونا، کورک و حتی یرقان است.

حساسیت و آلرژی ها: آلرژی های مختلف گاهی اوقات می توانند خود را به شکل ریزش مو یا ریزش ابرو نشان دهند. بیماری هانسن، آلوپسی آره آتا، آلوپسی توتالیس یا یونیورسالیس دیگر بیماری های عمده ای هستند که باعث ریزش ابرو می شوند.

این بیماری ها از عوامل اصلی ریزش موی مقاوم به شمار می روند. بیماری ریزش منطقه ای یک بیماری ژنتیکی است که در تعداد محدودی از افراد رخ می دهد. این یک بیماری خود ایمنی نادر است، هر چند بسیار نادر نیست. تا زمانی که این بیماری ها کنترل نشوند، کاشت ابرو به هیچ وجه امکان پذیر نیست. در واقع، ژنتیک را نباید برای افتادگی ابروها مقصر دانست.

عوارض جانبی دارویی

بعضی از داروها می توانند عوارض جانبی ایجاد کنند که می تواند باعث افتادگی ابرو شود. این عوارض معمولا نامطلوب هستند و ما چاره ای جز پذیرش آن ها نداریم. به همین علت ، نمی توان گفت که عوارض جانبی همیشه غیرقابل برگشت هستند. برای مثال، شیمی درمانی یکی از درمان های اصلی است که به از دست دادن ابرو نیاز دارد. اما بعد از قطع درمان، موها دوباره شروع به رشد خواهند کرد. اما جبران عوارض داروها یکی از دلایل اصلی کاشت ابرو است. داروهایی که می توانند باعث افتادگی ابرو شوند شامل:

داروهای کاهش وزن و کنترل کننده: سیبوترامین، اورلیستات، سیبوترامین ، ریمونابانت ، متفورمی، داروهای روانپزشکی شامل:

داروهای ضد تشنج دوکسپین، لیتیوم، ایمی پرامین، آمی تریپتیلین، پروزاک و هالدولدر مانند فنی توئین، والپروئیک اسید و فنوباربیتال. قرص های ضد بارداری اورژانسی؛ کلونیدین بعضی از داروهای بیهوشیمهم ترین دلیل ریزش ابرو ها چیست؟

روش کاشت ابرو FUT:

در واقع روش کاشت ابرو FUT یکی ابتدایی ترین روش کاشت مو و ابرو است. این روش را به سختی می توان بهترین روش کاشت ابرو نامید.به دلیل این که این روش به صورت نواری بوده و از ظرافت کافی برخوردار نیست. علاوه بر این در این روش دستیابی به حالت طبیعی بسیار سخت است. گاهی اوقات رشد مو، در این روش مورد پسند افراد نخواهد بود. این روش به دلیل روش استخراج نیاز به دوره نقاهت طولانی دارد. دسته های مورد نیاز برای این روش با بریدن و برداشتن نواری از مو و سپس بخیه زدن آن در محل آماده می شود. حذف موهای زائد معمولا پشت گوش یا روی سر انجام می شود.

روش کاشت ابرو FIT:

این روش اولین و دشوار ترین روش برای کاشت مو و کاشت موی طبیعی بود. به همین دلیل برای رفع نواقص روش FUT روش های جایگزین زیادی توسط متخصصان و محققان معرفی شده است. روش FIT یکی از این روش هاست. اگر به خاطر داشته باشید، یکی از مشکلات عمده روش FUT آسیبی بود که قسمت اهدا کننده باید متحمل می شد. روش FIT سعی کرد این مشکل را با برداشتن فولیکول ها جبران کند. در این روش با استفاده از بال مخصوص و میکروسکوپ، موها از نواحی مورد نظر برداشته می شوند. این رویکرد اجازه می دهد تا عوارض و زخم ها را در قسمت اهدا کننده به حداقل برسد. این در واقع باید به عنوان نقطه قوت این روش شناخته شود. با این حال، روش کاشت ابرو FIT یک ایراد هم دارد. ایراد آن نیاز به کوتاه کردن مو از بانک مو تا یک میلی متر است.

روش FUE غیر جراحی:

دو روش اول برعکس مزایای فراوانی که دارند، دارای معایبی هم هستند. یکی از معایب اصلی ذکر شده، نیاز به بیهوشی در حین عمل و همچنین محدودیت در انتخاب بانک مو می باشد. به همین دلیل پزشکان مطرح دنیا به دنبال پاسخی برای این موارد بودند. این پاسخ روش FUE غیر جراحی بود. در کاشت ابرو FUE نه تنها نیازی به بیهوشی بیمار نیست. بلکه محدودیت های زیادی از نظر بانک مو نخواهید داشت. از این روش برای کاشت مو و ریش نیز استفاده می شود، به دلیل این که بسیار ظریف است. این روش فقط نیاز به بی حسی موضعی دارد و هیچ عارضه ای ایجاد نخواهد کرد.

کاشت ابرو به روش SUT:

مزایای فراوانی که روش FUE دارد، علم هیچگاه  از دستاوردهای خود راضی نیست و همواره به دنبال بهبود آن ها است. روش SUT نیز به همین دلیل و در راستای روش FUE معرفی شد. تفاوت اصلی این روش با کاشت ابرو به روش FUE در استفاده بیشتر و بیشتر از دستگاه های خودکار است. کاشت ابرو روش SUT به طور کامل با استفاده از دستگاه های خودکار انجام می شود. یعنی دستگاه ابتدا فولیکول ها را انتخاب و خارج می کند و سپس آنها را به قسمت مورد نظر پیوند می زند. با توجه به خودکار بودن کل فرآیند، این روش می تواند تا چهار هزار فولیکول را در یک جلسه پیوند بزند. البته باید گفت که این روش را باید بهترین راه برای ایجاد تراکم بالا در کاشت ابرو و مو دانست.

کاشت ابرو میکروگرافت:

میکروگرافت در حال حاضر جدیدترین و در واقع گرانترین روش کاشت مو در نواحی مختلف بدن از جمله ابرو است. در این روش که می توان آن را مشابه سایر روش های نوین دانست، با کمک دستگاهی، گرفتگی های بسیار ریز از مو و یا از قسمت اهدا کننده پاک می شود. سپس این لخته ها باید در محلول های مخصوص قرار داده شوند یا حتی منجمد شوند. در مرحله بعد گیره های مینیاتوری را که در اختیار دارید به ناحیه منتخبی ارائه می شود و با استفاده از دستگاه های مخصوصی که برای این روش طراحی شده اند آن ها را در پوست کاشت می کنند. سازندگان این روش مدعی هستند که کاشت ابرو با روش میکروگرافت بهترین و طبیعی ترین نتیجه را به همراه خواهد داشت. کاشت ابرو میکروگرافت از بهترین روش کاشت ابرو است.

چه افرادی کاندید مناسبی برای کاشت ابرو هستند؟

یکی از موارد مهم قبل از کاشت ابرو اهمیت کنترل بیماری هایی است که باعث ریزش ابرو می شوند.

علاوه بر عوامل ژنتیکی، عوارضی مانند آلوپسی آره آتا، آلوپسی توتالیس یا یونیورسالیس مقصر اصلی ریزش ابروهای مقاوم هستند. موارد دیگری که باعث منع کاشت ابرو می شوند شامل:

افراد مبتلا به اختلالات خونریزی مانند بیماران هموفیلی زیر 18 سال با مشکلات رفتاری

بعضی از افراد به دلیل استرس یا عوامل دیگر ابروهای خود را هیستریک بالا می برند. واضح است که کاشت ابرو برای این افراد فقط باعث آسیب بیشتر آن ها می شود.چه افرادی کاندید مناسبی برای کاشت ابرو هستند؟

اقدامات قبل از کاشت ابرو

در واقع مراحل درمان و کاشت ابرو با مراجعه به کلینیک های معتبر و مشاوره حضوری با متخصصین شروع می شود. این مرحله باید به عنوان بخش اصلی آماده سازی قبل از کاشت ابرو در نظر گرفته شود. زیرا ممکن است پزشک حتی به شما بگوید که اصلاً نیازی به کاشت ابرو ندارید. اما روش های دیگری مانند مزوتراپی یا پی آر پی مو ممکن است نتایج بهتری برای شما داشته باشند. اگر تصمیم به کاشت ابرو دارید، احتمالاً پزشک از شما می خواهد که برای آزمایش آلرژی و داروهای خاص آماده شوید. اگر این مرحله به خوبی پیش برود، روزهایی برای کار مهیا می شود. از این لحظه شما کاندید کاشت هستید و باید موارد خاصی را رعایت کنید.

هزینه کاشت ابرو

از آن جایی که کاشت مو و خدمات زیبایی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان درمان ضروری محسوب نمی شود، تعرفه خاصی برای این امر تعیین نشده است و به پزشکان واگذار شده است. عوامل متعددی در هزینه کاشت ابروی شما نقش دارد. این عوامل شامل:

  • سطح حرفه ای و کیفیت کار کلینیک
  • حسن شهرت و توانمندی همکاران متخصص و سابقه سایر همکاران پرسنل
  • نوع دستگاه های مورد استفاده

عوارض احتمالی بعد از کاشت ابرو

کاشت ابرو مانند بسیاری از روش های درمانی دیگر می تواند عوارض و خطراتی داشته باشد. با این حال، اگر به کلینیک های معتبر کاشت ابرو مراجعه کنید، می توانید خطر این عوارض را به حداقل برسانید یا حتی از بین ببرید. مهم ترین عوارض کاشت ابرو شامل:

  • احساس درد یا سوزن سوزن شدن
  • قرمزی و جوش در قسمت گیرنده
  • ظاهر غیر طبیعی ابروها
  • رشد سریع و غیر طبیعی ابروها
  • از دست دادن ناگهانی ابروها

معایب کاشت ابرو

کاشت ابرو یک عمل زیبایی است، به همین علت لازم است پزشک حاذق و با تجربه این عمل را با دقت و مهارت بالایی انجام دهد. به همین دلیل کاشت ابرو نسبت به روش های دیگر مانند تاتو، میکرونیدلینگ، فیبروز و … با توجه به تراکم، ضخامت و کمیت گرافت، هزینه بیشتری دارد. اگر کاشت به روش FUT انجام شود، به دلیل نیاز به جراحی و بخیه، باعث ایجاد زخم در ناحیه اهدا کننده می شود.

همچنین ممکن است چندین ماه طول بکشد تا فولیکول های ریشه تقویت شوند. ریزش بعد از کاشت ابرو و رویش مجدد ابروها باعث تقویت ریشه آن ها می شود. فولیکول های کاشته شده ممکن است موهای جدید تشکیل ندهند و در مرحله بعد نیاز به کاشت مجدد داشته باشند. یکی دیگر از معایب کاشت ابرو هزینه آن است. از آنجایی که کاشت ابرو یک جراحی زیبایی است، بیمه کمکی به پرداخت هزینه این عمل نمی کند.

معایب کاشت ابرو

کاشت ابرو چگونه صورت می‌گیرد؟ 

نحوه کاشت ابروی طبیعی به صورت زیر است:

 طراحی ابرو

در این مرحله، از بیمار خواسته می‌شود تا درخواست‌ها و شکل ابروی دلخواه خود را ترسیم کند و به صورت کامل در مورد خواسته‌های خود از ظاهر ابرو توضیح دهد. در نهایت پزشک با بررسی شکل و فرم مورد نظر بیمار و برطرف سازی ایرادهای آن و همچنین فرم دهی و تقارن سازی آن‌ها طرح نهایی را برای عمل آماده می‌سازد.

شناسایی گرافت‌ها

موهای مورد نیاز برای کاشت ابرو طبیعی معمولا از ناحیه اطراف سر و یا قسمت پشت گوش برداشته می‌شود که به آن بانک مو گفته می‌شود. در صورتی که ابروها دارای موهای ضخیم‌تری باشند  برای کاشت از ناحیه پشت سر و یا پشت گوش که دارای موهایی ضخیم‌تر و چندتایی است استفاده می‌شود. اما برای کاشت ابروی خانم‌ها که دارای موهایی نازک‌تر در ابروی خود هستند از قسمت پشت گوش و پایین گردن که دارای موهایی ظریف‌تر، کوتاه‌تر و با واحدهای فولیکولی تک تار می‌باشد استفاده می‌گردد.

 برداشت گرافت‌ها

پس از بی حسی ناحیه مورد نظر با کمک روش‌های FIT و یا سایر روش‌ها گرافت‌ها بدون درد و خونریزی برداشت می‌گردد. پس از انجام این عمل نیز جای زخم‌ها به دلیل اینکه بسیار کوچک هستند به سرعت بهبود می‌یابد و دردی در آن ناحیه احساس نخواهید کرد.

کاشت گرافت‌ها

پس از استخراج گرافت‌ها، توسط تیم درمانی و زیر میکروسکوپ گرافت‌های مورد نظر کاملا آماده سازی می‌گردند و در نهایت به جراح ارائه داده می‌شوند. ناحیه ابروها نیز با مواد بی حسی موضعی کاملا بی‌حس می‌گردد و سپس با کمک تیغ‌های جراحی سوراخ‌هایی بر روی طرح از پیش تعیین شده ایجاد می‌شود و گرافت‌ها درون آن قرار می‌گیرد.

در این مرحله پزشک با مهارت و تبحری که در این زمینه به دست آورده است بایستی به جهت رشد موها و همچنین زاویه آن‌ها نسبت به پوست دقت کافی داشته باشد. در غیر این صورت ممکن است بیمار با نتیجه‌ای غیرطبیعی مواجه گردد. در ادامه می‌توانید تصاویر کاشت ابرو را مشاهده کنید.

کلام آخر

با سپاس از شما همراهان گرامی که ما را تا انتهای مقاله بهترین روش کاشت ابرو همراهی کردید. در صورت داشتن هر گونه نظر یا پیشنهاد درباره بهترین روش کاشت ابرو، می توانید آن را با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)