کاشت مو به روش dhi

امروز قصد داریم شما را با کاشت مو به روش dhi آشنا کنیم. ریزش مو دلایل مختلفی دارد که این امر می تواند ارثی باشد و یا به دلایل دیگری مانند استفاده از شامپو های نامناسب، رنگ های شیمیایی و دیگر دلایل ارتباط داشته باشد. افراد می توانند با مراجعه به بهترین کلینیک پوست و مو و بهترین دکتر کاشت مو اقدام به کاشت موهای خود بکنند. کاشت مو یکی از روش هایی است که در چهره افراد بسیار تاثیر گذار می باشد. ما در این مقاله، کاشت مو به روش dhi را در اختیار شما قرار داده ایم، پس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

کاشت مو چیست؟

کاشت موی یک عمل زیبایی است و افرادی که دچار ریزش مو به دلایل مختلفی شده اند، می توانند از این روش استفاده کنند و مشکل موهای کم پشت آنها و یا طاسی سر آنها برطرف شود. در این روش پزشک فولیکول‌ های مو را از نقطه ای در سر و یا بدن به قسمت های کم پشت و جلوی سر افراد منتقل می کند.

کاشت مو بین ۴ تا ۸ ساعت زمان می برد و در برخی از موارد در دو روز این عمل انجام می شود. بیشتر مراجعان در انجام کاشت مو به هوش هستند و پزشک به آنها بی حسی تزریق می کنند. پزشک با برداشتن مو از قسمت های پشت سر و یا گردن افراد کاشتن موها را آغاز می کند.

کاشت مو چیست؟

کاشت مو به روش dhi

کاشت مو به روش dhi و کاشت مو به روش fit شباهت بسیاری به یکدیگر دارند. پزشک شما از پشت سر و کناره های گوش فولیکول های مورد نیاز مو را برمی دارد و در نواحی طاس قرار می دهد. کاشت مو به روش dhi با دیگر روش ها تفاوت دارد که تفاوت اصلی این روش با سایر روش ها به نحوه استخراج فولیکول های مو ارتباط دارد.

در این روش برای برداشت گرافت مو از میکرو پانچ استفاده می شود، این گرافت ها در محلول های حاوی مواد غذایی نگهداری خواهند شد. استفاده از این محلول سبب سالم ماندن گرافت ها در حین استخراج و پیوند به سر می شود.

پزشک در مرحله کاشت فولیکول ها از ابزاری استفاده می کند که نام آن قلم چوی است قلم چوی سوزنی است که توی آن خالی است و از طریق لوله به مخزن وصل شده، این قلم حفره های ریزی را روی سر ایجاد می کند که فولیکول‌ های مو در آن قرار می گیرند.

دیگر روش های کاشت مو

کاشت مو به روش fut

این روش از روش های بسیار قدیمی برای کاشت موی طبیعی است که به روش جراحی انجام می شود. در این روش برش هایی روی پوست ایجاد می شود که مو در آن قرار می گیرد.

کاشت مو به روش fit یا fue

در این روش، از جراحی استفاده نمی شود و کاشت مو به روش fit بدون جراحی صورت می گیرد. در این روش کاشت مو توسط پانچ های دستی و به صورت دانه ای انجام می شود و فولیکول های مو که از پشت سر برداشته می شوند به روش fit روی سر کاشته می شود. از مزایای این روش می‌توان به غیر جراحی بودن و همچنین بر جای نماندن اسکار در محل بانک مو اشاره کرد. همچنین از معایب این روش می‌توان به امکان آسیب رسیدن به گرافت های مو اشاره کرد.

کاشت مو به روش sut

کاشت مو به روش sut نیز یکی دیگر از روش هایی است که بدون جراحی استفاده می شود. در این روش با استفاده از میکرو موتور های اتوماتیک بدون جراحی و آسیب گرافت ها از محل بانک مو برداشته می شوند و در محل مورد نیاز کاشته می شوند. از مزایای این روش نیز به غیر جراحی بودن این روش و بر جای نماندن اسکار و همچنین آسیب نرسیدن به گرافت مو اشاره کرد.

کاشت مو به روش میکروفیت

از جدیدترین و به روزترین روش کاشت مو می توان به کاشت مو به روش میکروگرافت اشاره کرد و این روش، روشی است که در آن هیچ نیازی به برش نمی باشد و هیچ آسیبی به گرافت های مو وارد نمی شود. از مزایای این روش می‌توان به بدون جراحی بودن این روش اشاره کرد. روش میکروفیت از روش هایی است که برای تمامی افراد مناسب نمی باشد و باید قبل از انجام این روش به پزشک مراجعه کنید.

از ویژگی های کاشت مو به روش میکروفیت می توان به برداشت بالاترین نرخ گرافت از بانک مو و همچنین رویشی طبیعی با ظرافت بالا و استفاده از ایمپلنتر و کاشت مستقیم اشاره کرد.

کاشت مو به روش میکروفیت

اقدامات قبل از انجام کاشت مو

  • مهمترین اقدام قبل از انجام کاشت مو مراجعه به بهترین کلینیک پوست و مو و بهترین دکتر پوست و مو می باشد.
  • حتماً قبل از مراجعه به پزشک برای انجام این روش، اطلاعاتی درباره روش های کاشت مو داشته باشید.
  • قبل از مراجعه به پزشک برای انجام کاشت مو از داروهایی مانند آسپرین که داروهای رقیق کننده خون می باشند دوری کنید، زیرا این داروها سبب افزایش خونریزی می شوند.
  • قبل از کاشت مو سعی کنید موهای خود را در روز دوبار بشویید و قبل از مراجعه برای کاشت مو حتما استحمام کنید.
  • یک هفته قبل از انجام پیوند مو از الکل و سیگار خودداری کنید، زیرا استفاده از این موارد می تواند سبب بروز مشکلاتی برای شما شود.
  • اگر دارای بیماری زمینه ای می باشید و اگر داروی خاصی را استفاده می کنید حتما قبل از انجام کاشت مو این مسئله را با پزشک خود در میان بگذارید.
  • قبل از مراجعه برای کاشت مو، پزشک شما برایتان برخی از دمنوش های گیاهی را ممنوع می‌کند که شما نباید در روز انجام عمل از این دمنوش ها استفاده کنید.

اقدامات قبل از انجام کاشت مو

اقدامات بعد از انجام کاشت مو

  • تا هفته اول بعد از انجام پیوند مو، هنگام خواب سعی کنید سر خود را از بدن بالاتر قرار دهید و به صورت طاق باز بخوابید. قرار دادن سر بالاتر از بدن سبب کاهش تورم می شود.
  • اگر پزشک شما برایتان داروهایی را تجویز کرد، سعی کنید از این داروها به طور مرتب استفاده کنید و به هیچ وجه خودسرانه از دارویی استفاده نکنید.
  • بعد از انجام این روش امکان خارش در ناحیه درمان وجود دارد که شما به هیچ عنوان نباید فشاری به آن ناحیه وارد کنید و آن ناحیه را بخارانید.
  • بهتر است شخصی را همراه خود به کلینیک ببرید، زیرا ممکن است پزشک شما برایتان آرامبخش تزریق کند. در این صورت باید شخصی به شما برای رفتن به خانه کمک کند.
  • تا چند روز بعد از پیوند مو از کلاه استفاده نکنید زیرا پوشیدن کلاه سبب فشار آمدن به فولیکول ها می شود ممکن است آنها را از جای خود خارج کنند
  • تا یک ماه بعد از انجام پیوند مو سعی کنید از فعالیت های سنگین و فعالیت هایی که سبب تعریق، افزایش ضربان قلب و فشارخون می شوند خودداری کنید.
  • تا یک ماه بعد از پیوند مو سعی کنید از مصرف الکل و استعمال دخانیات دوری کنید، زیرا این امر سبب ایجاد مشکلاتی برای شما می شود.
  • اگر دچار مشکل شدید حتما به پزشک خود جهت برطرف کردن مشکل مراجعه نمایید.

عوارض کاشت مو

  • یکی از عوارض کاشت مو، باقی ماندن جای زخم می باشد. البته این مسئله موقتی است و بعد از گذشت چند ماه از بین خواهد رفت.
  • داشتن درد بعد از پیوند مو یکی از عوارض رایج بشمار می رود. شما می توانید با مراجعه به پزشک و اطلاع به پزشک از مسکن استفاده کنید.
  • اگر هنگام تراشیدن سر آسیب به سلول‌های عصبی وارد شود، ممکن است بیمار تا چند روز بعد از انجام این عمل دچار سکسکه شود.
  • از دیگر عوارض می توان به رشد فولیکول پیوندی زیر پوست اشاره کرد که می تواند در زیبایی سر تاثیر زیادی داشته باشد و همچنین در برخی از موارد این عارضه منجر به عفونت می شود.
  • ایجاد کیست هایی بنفش رنگ از دیگر عوارض پیوند مو هستند که این کیست ها درد ندارند و در مدت زمان کوتاهی از بین خواهند رفت.
  • امکان ایجاد تورم بعد از انجام این روش وجود دارد که این عارضه موقتی می باشد و بعد از گذشت چند روز از بین خواهد رفت برای کاهش تورم ممکن است پزشک برای شما داروهایی را تجویز کند که شما باید به طور مرتب از آن استفاده کنید.
  • بعد از انجام این عمل ممکن است موهای نازک رشد کنند و ریزش مو داشته باشید که این عارضه به دلیل جابجایی فولیکول ها اتفاق می افتد و بعد از مدتی این عارضه از بین خواهد رفت.

شما باید برای کاهش عوارض به بهترین دکتر کاشت مو برای انجام پیوند مو مراجعه نمایید در صورت مراجعه به پزشکی غیر متخصص عوارض شدیدی می تواند برای شما رخ دهد و همچنین در صورت از بین نرفتن این عوارض و طولانی شدن آنها باید حتماً به پزشک خود مراجعه کنید.

عوارض کاشت مو

ویژگی های بهترین دکتر کاشت مو

افراد باید برای رسیدن به نتیجه مطلوب به بهترین دکتر کاشت مو مراجعه کنند. ما در این قسمت برخی از ویژگی‌های بهترین دکتر کاشت مو را در اختیار شما قرار داده ایم:

  • یکی از ویژگی های مهم به روز نگه داشتن علم می باشد. یک پزشک خوب کسی است که همواره علم خود را به روز نگه دارد و از روش های پیشرفته و به روز برای افراد مراجعه کننده استفاده کند.
  • بهترین دکتر کاشت مو دارای مدرک معتبر از دانشگاهی معتبر می باشد. پس سعی کنید به پزشکی مراجعه کنید که دارای تخصص و مدرک باشد و قبل از از درمان مدرک پزشک خود را مشاهده نمایید.
  • داشتن تجربه یکی از موارد مهم می باشد به پزشکی مراجعه کنید که دارای تجربه بسیاری در زمینه فعالیت خود می باشد، زیرا داشتن تجربه سبب آسودگی خاطر شما می شود.
  • یک پزشک خوب کسی است که در کلینیکی با تجهیزات مناسب و پیشرفته فعالیت می کند، پس به پزشکی مراجعه کنید که بتواند از تجهیزات پیشرفته برای درمان شما استفاده کند.
  • بیماران یک دکتر خوب همواره از ایشان رضایت کاملی دارند. قبل از مراجعه برای درمان، از بیماران میزان رضایت آنها را پرس و جو کنید.
  • داشتن اخلاقی خوب و رفتاری مناسب در برخورد با بیماران از دیگر ویژگی‌های بسیار مهم می باشد پس سعی کنید پزشکی را انتخاب کنید که دارای اخلاق مناسب در برخورد با بیمارانش می باشد.
  • بهترین پزشک کسی است که سلامت بیماران خود را اولویت قرار می دهد و سلامت بیماران برای ایشان از منافع شخصی خود بسیار مهمتر می باشد.

هزینه کاشت مو

پیوند مو هزینه ثابتی ندارد و به عوامل مختلفی بستگی دارد. هزینه کاشت مو به عواملی مانند مکانی که در آن زندگی می کنید و همچنین روشی که پزشک برای شما از آن استفاده می کند و همچنین مهارت خود پزشک و تعداد فولیکول های مورد نظر شما برای پیوند مو بستگی دارد.

برای پرداخت کمتر هزینه به افراد غیر متخصص مراجعه نکنید، زیرا شما با مراجعه به افراد متخصص می توانید به نتیجه مطلوبی برسید ولی اگر به کلینیک نامعتبر و افراد غیر متخصص مراجعه نمایید، این امر می‌تواند برای شما عوارض شدیدی داشته باشد.

مزایای کاشت مو

با انجام پیوند مو می‌توانید موهای طبیعی و بیشتری از قبل داشته باشید. نتایج کاشت مو بلندمدت است و درد کمی دارد و کاملا ایمن است، شما از کاشت مو برای یکبار استفاده می کنید و کل عمر ماندگاری دارد. کاشت مو سبب افزایش اعتماد به نفس افراد می شود و همچنین نتیجه تضمینی دارد. سعی کنید بهترین دکتر کاشت مو را برای انجام این روش انتخاب کنید.

مزایای کاشت مو

دلایل انجام آزمایشات پیش از کاشت مو

در حقیقت افرادی که تمایل دارند کاشت مو انجام دهند، می بایست برخی آزمایشات را انجام دهند تا از عدم وجود بعضی مشکلات خود مطمئن شوند. در ادامه دلایل انجام آزمایشات پیش از کاشت مو را برایتان شرح خواهیم داد :

  1. از جمله دلایل بسیار عمده و اصلی انجام آزمایش پیش از کاشت مو، دانستن دلیل ریزش مو است. ممکن است که ریزش مو به علل متعددی از جمله ژنتیک، تغذیه، کمبود مواد معدنی و ناهنجاری‌های هورمونی بریزد. در صورت انجام دادن آزمایش پیش از جراحی کاشت مو، دلیل ریزش مو تشخیص داده می شود و پزشک با داشتن اطلاعات کافی نسبت به علت ریزش مو، شروع به اقدامات درمانی می کند. در صورتی که پیش از کاشت مو دلیل آن مشخص نشود؛ ممکن است پس از کاشت مجدد ریزش مو رخ دهد.
  2. دلیل دیگری که بسیار حائز اهمیت است و همه پزشکان را مجاب به نجویز این آزمایش برای بیماران می کند، شناسایی شناسایی بیماری‌های عفونی از قبیل هپاتیت و ایدز پیش از انجام کاشت مو می باشد. با تشخیص دادن بیماری‌های عفونی شخص مراجعه کنند، گروه جراحی با توجه به برخی نکات مهم از جمله پیشگیری از برخورد دست‌ها با تیغ جراحی از آلوده شدن پیشگیری می‌کنند.
  3. از جمله اصلی ترین علت انجام دادن آزمایشات پیش از کاشت مو، تشخیص دادن وضعیت انعقاد خون بیمار می باشد. در صورتی که شخص مراجعه کننده درگیر بیماری انعقاد خون باشد، امکان دارد که موجب مشکلات متعددی در طول جراحی شود. بسیار مهم است که پزشک پیش از عمل از این مسئله آگاه باشد. بعضی از آزمایش‌های انعقاد خون شامل مواردی نظیر، FBS، CBC، BUN، CREATININE، PT، HIV، PTT، HbsAg، HCV می‌باشند.

کاندیدای مناسب کاشت مو با روش DHI

کاشت مو افراد با روش DHI به علت کم بودن میزان آسیب به فولیکول ها برای تعداد زیادی از افراد مناسب می باشد و می توان از این روش به راحتی استفاده کرد. در کل، اگر افراد جزو موارد زیر می باشند، کاندیدای مناسبی برای کاشت مو می باشند :

  • به طور معمول کسانی که موهای پرپشت تری دارند از کاشت مو نتیجه بسیار خوبی می گیرند.
  • کسانی که سن شان حداقل بیست و پنج سال است گزینه خوبی می باشند زیرا الگوی ریزش مو مشخص شده و ریزش کاهش یافته است.
  • کسانی که موهای ضخیم تری در بانک موی خود دارند برای انجام کاشت مو با این روش ایده آل تر هستند.
  • همه اشخاصی که به علل متعددی از جمله علل ارثی، استفاده از داروهای هورمونی، ضربه و مشکلات پوستی دچار ریزش مو شده اند، به شرط درمان مشکل می توانند از این روش بهره مند شوند.

به این نکته دقت کنید که این تکنیک بیشتر برای کسانی که از طاسی شدید رنج می برند و به چندین پیوند نیاز دارند مناسب نیست. از این رو بهترین کار این است که این اشخاص با مشورت دکتر متخصص روش کاشت مو مناسب تری را برای خود برگزینند.

کلام آخر

افراد به دلایل مختلف مانند افزایش سن، عوامل ژنتیکی، استفاده از رنگ های شیمیایی و از این قبیل دلایل دچار ریزش مو و کاهش یافتن حجم موهای خود می شوند که در این مواقع باید به بهترین دکتر کاشت مو برای برطرف کردن مشکلات خود مراجعه نمایند. کاشت مو دارای روش های مختلفی می باشد که باید سعی کنید بهترین روش را برای پیوند مو انتخاب کنید.

از شما عزیزان بابت همراهی ما تا پایان این مقاله سپاسگزاریم. ما تمام سعی خود را کرده ایم تا شما را با کاشت مو به روش dhi آشنا کنیم، امیدواریم این مطالب برای شما مفید بوده باشند. در صورت داشتن هرگونه انتقاد و پیشنهاد می توانید به سایت مراجعه کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)