کاشت مو بدون جراحی

همانطور که می دانید کاشت مو بدون جراحی یکی از بهترین روش ها برای رفع مشکلات ریزش مو و طاسی سر است. این روش برای این که مشکل خاصی به همراه نداشته باشد و با کمترین عارضه انجام شود، هر ساله با تکنیک های جدید همراه است. به همین خاطر، اکثرا متخصصان به دنبال این هستند که با بکارگیری تکنیک های روز دنیا کاشت مو را به صورت حداقل ترین تهاجم انجام دهند. اگر شما هم به دنبال کاشت مو بدون جراحی و عوارض هستید، پیشنهاد می کنیم در این مقاله همراه ما باشید تا  بدانید این روش را چگونه  بدون هیچ آسیب و خونریزی انجام دهید، در حالی که به نتیجه ایده آل خود برسید.

کاشت مو بدون جراحی چگونه است؟

بیشتر کسانی که تصمیم به انجام کاشت مو می گیرند، به دنبال کاشت مو بدون انجام جراحی هستند و دوست دارند این روش را بدون هیچ خونریزی به نتیجه برسانند. در روند کلی کاشت مو واحدهای سازنده مو یا همان فولیکول ها از دیگر قسمت های بدن یا سر به ناحیه طاسی انتقال داده می شود. به همین خاطر کاشت مو تنها راه حل برای رفع طاسی سر شناخته شده است. چون موهای پیوند شده برای همیشه رشد می کنند و هیچ گاه دچار ریزش نمی شوند. در واقع بعد از کاشت مو می توانید موهای پیوند شده را به راحتی به هر مدلی که دوست دارید کوتاه و آرایش کنید. و حتی فولیکول های پیوند شده نسبت به موهای طبیعی سر مقاومت بیشتری دارند.

حال که با نتایج کاشت مو آشنا شده اید و از اهمیت این روش زیباسازی باخبر هستید، باید بدانید جراحان همیشه به دنبال روشی بوده اند که کاشت مو را با تهاجم کمتر، بدون درد و خونریزی انجام دهند. در واقع جراحان با استفاده از تکنیک های روی کار آمده و به کارگیری ابزارهای مخصوص سوراخ های بسیار کوچکی در ناحیه بانک مو ایجاد و فولیکول مو را استخراج می کنند. از آنجا که روش های کاشت مو دیگر نیاز به ایجاد هیچ برشی بر روی پوست سر ندارند، بدون درد و خونریزی به پایان می‌رسد. همچنین تمام برش های ایجاد شده به اندازه یک میلیمتر هستند و نیاز به بخیه هم ندارند. البته ممکن است خونریزی در حد یک قطره اتفاق بیفتد. درد حاصل از آن بسیار کم و ناچیز است و بعد از گذراندن دوره بهبودی کاملاً برطرف می‌شود.
بنابراین روش های روی کار آمده کاشت مو موجب شده است احتمال بروز عوارضی مانند عفونت و به جا ماندن جای اسکار بسیار کم شود.

کاشت مو بدون جراحی چگونه است؟

نتایج کاشت مو :

هنوز هم خیلی ها تصور می کنند کاشت مو مانند گذشته با عوارض و اثرات بسیار ناگواری همراه است و برای انجام آن لازم است قسمتی از پوست سر کاملاً بریده و سپس فولیکول های روی آن پیوند زده شود. گفتن چنین شرایطی کاشت مو را بسیار ناخوشایند و نامناسب جلوه می‌دهد و خیلی ها با این داشتن چنین تصوراتی از انجام کاشت مو صرف نظر می‌کنند. اما این دسته از افراد اگر کمی نسبت به کاشت مو اطلاعات دقیق به دست آورند و با تکنیک های جدید روی کار آمده برای پیوند مو آشنا شوند، دیگر نسبت به کاشت مو ترسی ندارند و خیلی راحت می توانند با انتخاب درست و مراجعه به یک متخصص حرفه ای از نتیجه کاشت مو لذت ببرند و به  ظاهری زیبا دسترسی پیدا کنند.

 روش ها و تکنیک های جدید کاشت مو 

امروزه علاو بر روش FIT و FUT روش های جدید دیگری هم وجود دارد که به عنوان روش بدون جراحی شناخته می شوند. روش هایی مانند MICRO FIT، SUT و روش ترکیبی جز روش های بدون جراحی محسوب می شوند. یعنی در تمام این روش ها استخراج فولیکول ها به صورت تک واحدی انجام می شود و نیاز به ایجاد برش در ناحیه بانک مو نخواهد بود.

  •  کاشت مو به روش SUT :  کاشت مو به روش SUT مانند روش FIT می باشد. اما به جای این که به صورت دستی فولیکول‌های مو استخراج شود توسط دستگاه کاشت مو صورت می گیرد. اما سرعت کار روش SUT نسبت به روش fit بالاتر است و احتمال آسیب دیدگی گرافت ها استفاده از روش SUT به حداقل می‌رسد.
  •  کاشت مو به روش MICRO FIT:  کاشت مو به روش MICRO FIT به عنوان یکی از جدیدترین روش های کاشت مو شناخته می شود که مزیت آن نسبت به روش های قبلی کیفیت بیشتر گرافت های استخراج شده است. در واقع درصد موفقیت کاشت مو با استفاده از این روش بسیار بالاست.
    این روش همانند روش SUT با استفاده از دستگاه انجام می شود. اما دستگاه روش MICRO FIT تکنولوژی جدید تری دارد و برای استخراج فولیکول هایی سوراخی به قطر 0.9 میلیمتر بر روی پوست ایجاد می کند.

 بهترین روش کاشت مو کدام است؟

حال که با روش های مختلف کاشت مو آشنا شدید مطمئناً این سوال در ذهنتان ایجاد می شود که کدام روش برای انجام کاشت مو گزینه بهتری است. انتخاب روش مناسب یک مسئله جدی به حساب می آید تا بهترین نتیجه از انجام کاشت مو صورت گیرد. اما نمی توان در میان روش هایی که نام بردیم یک روش را به عنوان بهترین روش انتخاب کرد چرا که هر کدام از روش ها دارای شرایط خاص خود هستند و برای هر کاندید با مشخص شده شرایط خاص گزینه مناسب به شمار می آید. پس بهترین روش برای هر فرد به صورت اختصاصی انتخاب می شود و متخصصین کاشت مو ابتدا شرایط کاندید را مورد بررسی قرار می دهند و با توجه به شرایط به دست آمده مناسب ترین روش را برای کاشت مو فرد انتخاب می کنند.
امروزه روش های کاشت مو همگی با تکنیک های جدید همراه هستند و هر کدام از آنها با کمترین تهاجم نتایج بسیار خوبی به همراه دارند و عوارض بسیار کمی کاندید های کاشت مو را  شامل می شود. بهترین روش کاشت مو روش است که متخصص حرفه‌ای با توجه به عوامل تاثیرگذار بر روی نتیجه آن را انتخاب کند و برای اجرای آن از جدیدترین تکنیک ها و متدهای جراحی استفاده نماید.

 بهترین روش کاشت مو کدام است؟

کاشت مو به روش ترکیبی

کاشت مو به روش ترکیبی به صورت هم زمان توسط دو روش FIT و FUT انجام می شود. معمولاً این روش برای کسانی مناسب است که دارای بانک موی بسیار قوی هستند و دوست دارند به تراکم بسیار بالایی برسند. در این روش فولیکول ها به کمک روش FUT برداشته . اما به روش FIT برای افزایش تراکم پیوند زده می شوند.
روش ترکیبی یک سری مزایا دارد و یک سری معایب. مزایای این روش این است گراف تهای برداشت شده در بالاترین سطح کیفیت قرار دارند و هنگام پیوند آنها احتمال آسیب دیدگی شان بسیار کم است و برای همیشه امکان رشد را به همراه دارند. دیگر مزایای این روش رسیدن به تراکم بالا در یک جلسه است. در واقع فرد کاندید شده در یک جلسه می تواند به تراکم دلخواه برسد. بدون این که به دیگر جلسات نیاز داشته باشد. اما عیب اصلی این روش برداشت نواری پوست از پشت سر است. در واقع برداشت فولیکول ها کمی با خونریزی همراه است و این روش نسبت به روش هایی که در ابتدای مقاله با آنها آشنا شدید، تهاجمی تر به نظر می رسد. همچنین متخصص برای از بین بردن برش ایجاد شده بخیه انجام می دهد که ممکن جای بخیه باقی بماند.

انتخاب بهترین کلینیک برای انجام کاشت مو

بی شک اگر کلینیک خود را با دقت و توجه کافی انتخاب کنید، کاشت مو شما بدون هیچ آسیب و عوارضی انجام می شود. در واقع انتخاب کلینیک خوب و باتجربه بهترین راه حل برای پیشگیری از بروز عوارض ناگوار کاشت مو است. اما چه کلینیکی را می توان به عنوان بهترین کلینیک کاشت مو انتخاب کرد یا ویژگی های مهم یک کلینیک کاشت مو چیست؟ در ادامه به ویژگی های مهم کلینیک کاشت مو می پردازیم:
استفاده از پیشرفته ترین تکنیک های کاشت مو:

برای ارائه بهترین خدمات از تکنیک ها و متدهای جدید روز دنیا استفاده کند و هیچ مشکلی برای بیماران هنگام انجام این عمل به همراه نداشته باشد.
بهره مندی از بهترین امکانات:

یک کلینیک باید بهترین امکانات را برای بیماران فراهم کند و تمام مراجعین تحت بهترین امکانات و شرایط ایده آل کاشت مو خود را انجام دهند.
بهره مندی از بهترین متخصصین:

متخصصینی می توانند کاشت مو را به صورت حرفه ای انجام دهند که در این زمینه تجربه و مهارت زیادی کسب کرده و دارای مدرک تخصصی کاشت مو باشند.
در نظر گرفتن قیمت منطقی برای کاشت مو:

کلینیک باید با توجه به خدمات و کیفیت کار خود قیمت مناسبی برای کاشت مو مشخص کند و نسبت به دیگر کلینیک ها هزینه معقولانه ای در نظر بگیرد.

انتخاب بهترین کلینیک برای انجام کاشت مو

شرایط مناسب برای کاشت مو

مراجعین کاشت مو باید برای انجام این روش زیباسازی باید شرایط لازم را داشته باشند و خود را برای انجام آن آماده کنند. موارد گفته شده در زیر مهم ترین شرایط برای انجام کاشت مو است:

  • داشتن وضعیت سلامتی عمومی
  • داشتن بانک موی مناسب
  • گذراندن دوره کامل ریزش مو و مشخص شدن الگو ریزش
  • داشتن انتظارات واقع بینانه از انجام کاشت مو

آشنایی با عوارض موقتی و طبیعی کاشت مو

خوب است با عوارض طبیعی کاشت مو آشنا شوید تا هنگام مواجه شدن با آنها دچار ناراحتی و ترس نشوید. این روش مانند دیگر روش های زیباسازی با کمی درد همراه است که عوارض حاصل از آن شامل موارد زیر می باشد:

  • احساس خارش در ناحیه کاشت مو
  • التهاب
  • تورم در نواحی گیرنده
  • حساسیت نسبت به لمس کردن ناحیه بانک مو
  • قرمزی پوست سر
  • بی حسی پوست در نواحی بانک‌ مو
  • تشکیل شدن دلمه و لخته های خون ریز

در صورت مواجه شدن با چنین عوارضی اصلا نگران نباشید. این عوارض کاملا طبیعی است و بعد از گذشت چند روز کم کم از بین می رود. اما اگر با عوارض خاصی به صورت پایدار روبرو شدید، برای برطرف کردن آن حتما نزد پزشک مراجعه کنید.

امیدواریم ابن مطلب کاشت مو بدون جراحی برای شما مفید واقع شده باشد از این که ما را تا آخر این مطلب همراهی کردید از شما سپاس گزاریم .

آشنایی با عوارض موقتی و طبیعی کاشت مو

کاشت مو چه روش هایی دارد ؟

در روش FUT نوار باریکی از پوست ناحیه بانک مو در پشت سر به عرض 1-2 سانتی متر و طول 20-25 سانتی متر برداشته می شود. سپس فولیکول های مو با دقت از این نوار استخراج و آماده می شوند. فولیکول های آماده شده در ناحیه کاشت در پوست سر کاشته می شوند. تصاویر کاشت مو FUT نشان می دهد که محل برداشتن این نوار روی پوست سر دوخته شده است. در روش FUE با کمک دستگاه های مخصوص فولیکول های مو به صورت جداگانه و جدا از ناحیه بانک مو استخراج و در محل کاشت قرار می گیرد.

در این روش نیازی به برداشتن نوار باریک از پوست سر و بخیه زدن پوست نیست، همچنین دامنه بانک مو در کاشت مو FUE وسیعتر است. در کاشت مو FUE خواهید دید که برای برداشت فولیکول ها ابتدا با یک پانچ تیز سوراخ کوچکی در محل اهدا کننده ایجاد می شود سپس در مرحله بعد با استفاده از دستگاه پانچ آهسته فولیکول ها از بافت نرم اطراف جدا می شوند. استفاده از پانچ آهسته تر در این مرحله از آسیب رساندن به بافت های نرم اطراف فولیکول ها جلوگیری می کند.

کاشت مو به روش super fue :

کاشت مو Super FUE یکی از روش های مبتنی بر روش FUE است. در این روش از 23 دستگاه هوشمند و تمام اتوماتیک برای برداشت و کاشت فولیکول های مو استفاده می شود. به دلیل هوشمندی دستگاه ها در این تکنیک ها، خطاهای انسانی به کمترین حد ممکن می رسد و به این ترتیب بسیاری از معایب و مشکلاتی که در سایر روش های کاشت مو دیده می شود، در این تکنیک دیده نمی شود. با توجه به مزایای فراوان این روش، مورد تایید FDA و انجمن پوست آمریکا قرار گرفته است.

کاشت مو به روش sut :

تفاوت اصلی بین کاشت مو SUT و روش FUE در نحوه استخراج گرافت ها از ناحیه اهداکننده است. در این روش از دستگاه های خاصی برای برداشت پیوندها استفاده می شود. سرعت استخراج گرافت ها در این تکنیک بسته به نوع دستگاه مورد استفاده بسیار بالا است. با توجه به سرعت بالای کشیدن گرافت، تعداد گرافت های برداشت شده و سرعت کاشت مو در نهایت بیشتر می شود. از طرفی ضریب حفاظت پیوندها نیز از سایر تکنیک ها بالاتر است. فولیکول ها پس از استخراج در محلول مخصوص قرار می گیرند، بنابراین امکان حفظ آن ها زیاد خواهد بود. با توجه به ضریب حفظ بالای گرافت ها، کیفیت کاشت مو در این روش بسیار بالا خواهد بود.

عمل کاشت مو برای چه کسانی ممنوع است؟

به طور کلی کاشت مو یک درمان دائمی برای کسانی است که از ریزش مو رنج می ‌برند. این عمل نتایج بسیار طبیعی و مطلوبی را برای افراد به دنبال دارد. با این حال بسیاری از افراد برای این کار مناسب نیستند؛ چرا که نتیجه نهایی در این افراد مطلوب نبوده و ممکن است دچار عوارض جانبی شدید شوند. به همین خاطر لازم است این دسته از افراد به هیچ عنوان عمل کاشت مو را انجام ندهند. در این قسمت ویژگی‌ های کاندیدای نامناسب برای کاشت مو آورده شده است:

  • کسانی که به طور مادرزادی مو ندارند: با توجه به این که عمل کاشت مو با گرفتن فولیکول‌های مو از قسمتی از سر و پیوند آن به قسمتی دیگر انجام می ‌شود؛ همچنین این دسته از افراد دارای بانک مو نیستند، نمی توان عمل کاشت مو را انجام داد.
  •  افرادی که زیر ۲۴ سال سن دارند: بسیاری از متخصصان بر این باورند که ۲۴ سالگی حداقل سن مورد نیاز برای انجام کاشت مو است. این موضوع به دلیل این است که هورمون ریزش مو در افرادی که کم تر از ۲۴ سال سن دارند کامل نشده است. کمی صبر می‌ تواند در نتایج بهتر و بلند مدت کاشت مو تاثیر بسزایی داشته باشد.
  • افرادی که دارای عوارض جدی سلامتی هستند: علیرغم این که جراحی کاشت مو یک روش نسبتاً ساده است که می‌ تواند نتایج شگفت‌انگیزی را به دنبال داشته باشد، افرادی که مشکلات سلامتی مزمن مانند نارسایی کلیه، دیابت پیشرفته  یا از بیماری‌های قلبی دارند، لازم است به هیچ عنوان این عمل را انجام ندهند. در این راستا شما می‌ توانید با پزشک متخصص مراقبت‌ های اولیه خود مشورت کرده و از خطرات احتمالی آن آگاه شوید.
  • کسانی که به بیهوشی واکنش نشان می‌دهند: متخصصان معمولاً برای انجام عمل کاشت مو از بیهوشی‌ های موضعی یا عمومی استفاده می ‌کنند. به همین خاطر کسانی که واکنش منفی به داروهای بیهوشی می ‌دهند لازم است با پزشک خود در مورد محدودیت ‌ها و خطرات مربوطه مشورت کنند.
  • افراد مبتلا به بیماری‌های منتقله از راه خون:  افرادی که به بیماری ‌های منتقله از طریق خون مانند عید مبتلا هستند، معمولا کاندید مناسبی برای انجام عمل کاشت مو نیستند.
  • افراد مبتلا به هموفیلی: بیماری هموفیلی روند لخته شدن خون را محدود می‌ کند. به همین خاطر بیماران مبتلا باید ابتدا با پزشک خود مشورت کرده و آزمایش لخته شدن خون را انجام دهند تا ببیند آیا برای جراحی کاشت مو مناسب هستند یا خیر؟

 

کاشت مو چه روش هایی دارد ؟

هزینه کاشت مو بدون جراحی چقدر است؟

کاشت مو بدون جراحی مانند سایر روش‌ها به عوامل متعددی وابسته است از جمله این عوامل می ‌توان به محل زندگی و محل انجام جراحی و همچنین تکنیک انتخابی شما اشاره کرد. از آن جایی که کاشت مو جزوی از ‌عمل های زیبایی محسوب می ‌شود، بعید است که شرکت بیمه در پرداخت هزینه کمک کند. البته اگر ریزش موی شما به دلیل بیماری یا آسیب باشد ممکن است از سمت بیمه پوشش داده شود. معمولا شرکت‌های مختلف بیمه از قوانین متفاوتی در این راستا تبعیت می‌ کنند.ممکن است برخی از بیمه ‌ها شما را به نزدیک ‌ترین مرکز کاشت مویی که مورد تایید شرکت بیمه است ارجاع دهند.

با توجه به این که روش‌ های کاشت مو به تخصص و مهارت بسیار بالایی نیاز دارد، مراجعه به بهترین مرکز کاشت یک امر ضروری است. برای پیدا کردن بهترین مرکز لازم است با پزشک مورد نظر مشورت کرده و از میزان مهارت و صلاحیت پزشک اطمینان حاصل نمایید. همچنین لازم است به دنبال نمونه کارهایی از ایشان باشید و با بیماران قبلی مشورت کنید.

کلام آخر

سپاس گذاریم که تا انتهای این مقاله ما را همراهی کردید. نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)