بهترین روش کاشت مو

بسیاری از افرادی که قصد انجام کاشت مو را دارند برای آن ها این سوال پیش می آید که بهترین روش کاشت مو چه روشی می باشد و کدام یک از کلینیک های موجود برای کاشت مو بهتر می باشد ، هزینه کاشت مو چقدر است و بهترین فصل برای انجام کاشت مو چه زمانی می باشد و … سوالاتی این چنینی که طبیعتا ذهن خانم ها و آقایانی که قصد انجام کاشت مو را دارند را به خود مشغول می کند .

البته این موضوع برای این افراد کاملا طبیعی می باشد چون ذاتا انسان موجودی است که معمولا تمایل دارد که در کمترین زمان و با کمترین فشار ممکن و ناراحتی بهترین نتیجه را برای خود داشته باشد ، البته پیشرفت علم در کاشت مو هم کمک بسیار بزرگی به این افراد کرده است ، از آن جایی که عمل کاشت مو عمل نسبتا جدیدی می باشد و سابقه اجرا و پیاده سازی آن بر روی افراد داوطلب در جهان به بیشتر از 150 سال نمی رسد ،  (تکنیک های جراحی مدرن کاشت مو حتی به دهه 1930 میلادی بر می گردند) هر چند سال یک بار روش ها و تکنیک های جدید در اختیار پزشکان جراح و متخصصین این روش جراحی قرار گرفته است که باعث می شود تعداد بیشتری از افراد بتوانند موهای از دست رفته خود را در ناحیه سر ، ریش و سبیل ، ابرو و حتی مژه ها به دست آورند .

در گذشته و در دهه های اولیه این عمل ، کاشت مو توسط خود پزشک جراح انجام می گرفت و آن ها با استفاده از گرافت های فولیکولی برای کاشت مو در نواحی که دچار ریزش مو شده بودند استفاده می کردند . در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با بهترین روش کاشت مو آشنا کنیم ممنون می شویم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید .

منظور از بهترین روش کاشت مو چیست ؟

شاید استفاده از کلمه بهترین روش کاشت مو برای افراد چندان مناسب نباشد و بهتر است که بگوییم مناسب ترین روش کاشت مو  برای افراد چه روشی می باشد که بهترین نتیجه را برای افراد به وجود بیاورد و کمترین میزان استرس را به افراد وارد کند ، البته این موضوع برای تمامی انتخاب های زندگی افراد نیز صدق می کند ، یک طرف دست آورد و یک طرف هزینه آن ها .

منظور از بهترین روش کاشت مو چیست ؟

دست آورد کاشت مو برای افراد مشخص می باشد ، پر کردن نواحی بدون موی سر به نحوی که زیبایی و جوانی را برای افراد بازیابی کند ، در بخش هزینه عمل کاشت مو ، هزینه آن عوامل زیادی وجود دارند ، از استرس ها و صدمات روش های کاشت مو گرفته تا هزینه های مالی و زمانی آن ، روش های کاشت مو در سال های گذشته رشد چشمگیری را داشته است ، تقریبا تمامی آن ها کم تهاجمی و یا با حداقل تهاجم برای افراد هستند ، نتایج بسیار خوبی را برای افراد دارند و عوارض جانبی کنی را برای افراد شامل می شوند ، به همین دلیل هر کدام در جای خود می تواند عملکرد فوق العاده ای را برای افراد داشته باشد .

دلیل این تاکید این است که بهترین روش کاشت مو با توجه به شرایط فرد مورد جراحی تعیین می‌ شود . برخی از عواملی که در انتخاب یک روش کاشت مو موثرند، عبارت‌ اند از:

  • میزان طاسی شما چقدر است؟
  • وضعیت بانک مویتان چگونه است؟
  • وضعیت خوب شدن زخم‌ هایتان چطور است؟
  • آیا از بیماری خاصی رنج می‌برید؟
  • به چه تراکمی می‌ خواهید برسید؟
  • پوست سر شما چقدر انعطاف‌ پذیری دارد؟
  • چند روز برای کاشت مو زمان دارید؟

چه روش‌ هایی برای کاشت مو وجود دارد؟

به طور کلی روش های کاشت مو برای افراد از تنوع بالایی برخوردار می باشند و این موجب شده که تعداد بیشتری از افراد کاشت مو بتوانند کاشت موی موثر و با تراکم عالی را برای خود دریافت کنند ، تفاوت اصلی روشش های مختلف کاشت مو در شیوه و تکنیک برداشت گرافت ها می باشد ، مثلا در کاشت مو به روش fut برداشت به شکل نواری در سر افراد انجام می شود و در روش fit فولیکول ها را به شکل واحدی استخراج می کنیم .

این موضوع یادتان باشد که در مورد کاشت مو یک قانون کلی وجود دارد و آن هم این است که هر چه برداشت گرافت ها در سر افراد بهتر انجام شود نتیجه کاشت مو برای افراد بهتر خواهد شد ، در بین روش های جدید و پیشرفته و استاندارد کاشت مو ، کاشت مو به روش FUT با سابقه ترین و روش میکروگرافت ها جدید ترین روش در ایران می باشد ، در ادامه این مقاله می خواهیم توضیح مختصری راجع به روش های کاشت مو به شما بدهیم و مزایا و معایبشان را بررسی کنیم ، به این ترتیب می توانید با سنجیدن این نکات بهترین روش کاشت مو را برای خود انتخاب کنید .

در مورد روش‌ های FUT و FIT بیشتر توضیح داده‌ ایم چون این دو روش پایه‌ ی سایر روش‌ های کاشت مو می باشند .

چه روش‌ هایی برای کاشت مو وجود دارد؟

کاشت مو به روش FUT

در گذشته زمانی که از کاشت مو حرف می زنیم همه افراد بلافاصله به یاد زخم های نواری پشت سر افراد می افتند ، زخم های نواری نشانه اصلی کاشت مو به روش FUT می باشد که در این روش کاشت مو از پوست سر و یا بالای گوش شما نواری از پوست را برداشت می کنند ، سپس در زیر میکروسکوپ فولیکول های موجود در نوار پوستی را استخراج کرده و دانه به دانه در محل های خالی پوست سر می کارد .

در زمانی که کاشت مو به روش FUT ابداع شد به شکلی بدون هیچ رقیبی بهترین روش کاشت به حساب می آید ، با ابداع روش FIT و روش های جدید تر مانند SUT ، Micro FIT طرفداران این روش بسیار کم تر می باشد ولی هنوز هم به عنوان یکی از موثر ترین و بهترین روش‌ های کاشت مو در دنیا شناخته می‌ شود.

مزایا و برتری‌های روش FUT

  • کاشت مو به روش FUT (به دلیل دشواری کمتر و سرعت بیشتری که دارد ) هزینه‌ های کمتری نسبت به سایر روش‌ ها دارد.
  • کل مراحل کاشت مو به روش FUT در یک روز انجام می‌ شود.
  • برای کاشت مو به روش FUT نیازی به تراشیدن مو ها نمی باشد .
  • چون کاشت مو به روش FUT سریع‌ تر می باشد ، فولیکول‌ ها مدت کمتری خارج از بدن می باشند و احتمال آسیب دیدن آن ها بسیار کمتر می‌ شود.
  • فرآیند استخراج فولیکول‌ ها در روش FUT در زیر میکروسکوپ انجام می‌ شود. به همین دلیل تعداد فولیکول‌ های سالم استخراج شده در واحد زمان بیشتر است. همچنین درصد خطای ناشی از ابزار جراحی کمتر می‌ شود.
  • فولیکول‌ های استخراج شده در روش FUT دائمی‌ ترین موها را دارند. قوی‌ ترین فولیکول‌ های سر به شکلی متراکم در محلی قرار گرفته‌ اند که برداشت نواری پوست از آن منطقه انجام می‌ شود.

معایب و محدودیت‌ های روش FUT

  • یکی از بزرگ‌ ترین معایب کاشت مو به روش FUT جای زخم نواری در محل بانک مو می باشد ،  برش نواری پوست عملی تهاجمی است و با خونریزی همراه می باشد .
  • این را می دانید که زخم‌ های بزرگ‌ تر سخت‌ تر خوب می‌ شوند. زخم‌ های سایر روش‌ های کاشت مو مانند FIT، SUT یا MicroFIT به شکل سوراخ‌ هایی با قطر کمتر از یک میلی‌ متر می باشند. اما زخم روش FUT بزرگ است. به همین دلیل هم مدت بیشتری طول می‌ کشد که بهبود یابند و هم ممکن است مدت بیشتری موجب ناراحتی و درد شما شود.
  • بعد از کاشت مو به روش FUT نباید ورزش‌ های سنگین انجام دهید زیرا خطر بزرگ شدن جای زخم و گوشتی شدن آن وجود دارد.
  • افرادی که پوست سر سفتی را دارند و یا پوست‌ شان انعطاف‌ پذیری مناسبی را ندارد به هیچ وجه نمی‌ توانند با روش FUT مو بکارند . همچنین در متقاضیان جوان، افراد ورزشکار و افراد با سابقه‌ی ایجاد زخم‌ ها گوشتی بهتر است از روش FUT استفاده نشود.
  • با استفاده از روش FUT نمی‌ توان موهای ظریف پایین گردن، موهای صورت و موهای بدن را برداشت کرد.

معایب و محدودیت‌ های روش FUT

کاشت مو به روش FIT

به طور کلی اول از همه چیز باید بدانیم که کاشت مو به روش FIT در دنیا با نام FUE  شناخته می شود و بهترین روش کاشت مو در جهان می باشد ، نام صحیح تر FUE مخفف عبارت استخراج واحد های فولیکولی می باشد ، اگر خوب یادتان باشد گفته این که فولیکول ها در روش FUT به شکل نواری برداشت و به شکل دانه دانه کاشته می شوند ، در کاشت مو به روش FIT هم برداشت و هم کاشت فولیکول ها به شکل واحدی یا همان دانه دانه انجام می شود .

چه شد که روش FIT ابداع شد ؟

کاشت مو به روش fut در زمان ابداع آن بهترین روش کاشت مو به حساب می آمد ، تا قبل از ابداع این روش کاشت مو به شکل دسته ای انجام می شد ، برای مثال یک دسته 10 تا 12 تایی مو را در محل های دچار طاسی می کاشتند ، درست مانند موی سر عروسک های قدیمی ، روش FUT اولین روشی می باشد که از واحد های فولیکولی استفاده می کرد ، هر واحد فولیکولی شامل  یک فولیکول و ۱ تا ۳ تار مو است. برای همین مشکل غیر طبیعی شدن کاشت مو بر طرف شد.

یکی از مشکلات اساسی کاشت مو به روش FUT این بود که برای تعداد بسیاری از متقاضیان قابل انجام نمی باشد و یا به زحمتش نمی ارزید ، برای مثال افرادی که سابقه ایجاد زخم های گوشتی دارند نمی توانستند با روش FUT مو بکارند ،  چون زخم نواریشان بد شکل شده و شکل سرشان را بدریخت می‌ کرد. یا مثلاً افرادی که طاسی‌ های کوچک و محدودی داشتند، باید درد و زحمت بسیاری را تحمل می‌ کردند تا مو بکارند.

مشکل دیگر کاشت مو به روش FUT برداشت نواری پوست بود. برای برداشت این نوار باید برشی با عمق متوسط در پوست ایجاد شود؛ زیرا فولیکول‌ های مو در لایه‌ های میانی پوست قرار دارند. بعد از جدا کردن نوار پوستی، جراح پوست بخش‌ های بالا و پایین نوار را به هم بخیه می‌ زند. پس برداشت نواری با خونریزی، بخیه و نهایتاً دشواری‌ های بعد از عمل همراه است.

روش FIT چگونه مشکل را برطرف کرد؟

در کاشت مو به روش FIT و دیگر روش ها بر پایه آن مانند کاشت مو به روش SUT و MicroFIT جراح از ابزار های خاصی استفاده می کنند که با ایجاد سوراخ هایی به قطر 1 میلی متر و کمتر تنها یک واحد فولیکول را از سر افراد خارج می کنند که این ابزار در روش های مختلف به شکل های متفاوتی می باشد ولی در کاشت مو به روش FIT  «پانچ میلی متری» نام دارد.

به کمک یک سری ابزار های دقیق برداشت و روش FIT دیگر نیازی به ایجاد برش بر روی سر نمی باشد ، پس خبری از خونریزی و بخیه هم نمی باشد ، ابزار های برداشت سوراخ های میکروسکوپی بر روی سر افراد ایجاد می کند ، خونریزی آن یک قطره هم نمی شود و بدون نیاز به بخیه بهبود می یابد برای همین کاشت مو به روش FIT به کاشت موی بدون جراحی معروف شد . البته این روش هنوز هم یک عمل جراحی محسوب می‌ شود چون نیاز به اتاق جراحی، پزشکان ماهر، تیم درمانی و وسایل دیگر دارد. با این وجود روش FIT آن‌ قدر کم‌ تهاجمی است که با لقب «بدون جراحی» یا «غیر جراحی» شناخته می‌ شود.

روش FIT چگونه مشکل را برطرف کرد؟

مزایا و برتری‌های روش FIT

  • مهم‌ ترین مزیت روش FIT کم‌ تهاجمی بودن آن است. در این روش دیگر از زخم نواری خبری نیست . زخم‌ های بسیار کوچک ایجاد شده به سرعت خوب می‌ شوند و معمولاً درد و ناراحتی نیز ندارند.
  • انعطاف‌ پذیری کم پوست سر یا سابقه‌ی ایجاد زخم‌ های گوشتی برای متقاضیان کاشت مو به روش FIT محدودیتی ایجاد نمی‌ کنند و بهترین روش کاشت مو برای این افراد روش FIT یا سایر روش‌ های بر پایه‌ی آن (مثل SUT یا MFIT) است.
  • در روش FIT می‌توان از موهای نازک‌ تر را برداشت کرد که برای طبیعی‌ سازی کاشت مو کاربرد دارند. همچنین می‌ توان از فولیکول‌ هایی از ناحیه ریش یا بدن استخراج کرد که به روش BHT معروف است.
  • بعد از کاشت مو محدودیتی برای ورزش و فعالیت‌ های بدنی وجود ندارد.

کلام آخر 

از این که ما را تا آخر مقاله بهترین روش کاشت مو همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .

امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)