کاشت مو چگونه انجام می شود؟

ما در این مقاله سعی داریم شما را با کاشت مو چگونه انجام می شود؟ آشنا کنیم. ریزش مو یکی از مشکلات بسیار آزار دهنده خانم ها و آقایان است. به صورت طبیعی هر روز حدود ۵۰ الی ۱۰۰ تار مو از بین می‌ رود که اگر رویش دوباره پیدا نکنند فرد کم کم با مشکل طاسی سر مواجه می ‌شود. روش های مختلفی برای رفع ریزش مو و همچنین طاسی سر وجود دارد. اما بهترین و موثرترین روش درمانی ریزش مو کاشت مو است. کاشت موی یک روش درمانی است که موجب جایگزین شدن مو های مقاوم با مو های از دست رفته می شود. و فرد اعتماد به نفس خود را دوباره به دست می آورد. اما این روش چگونه انجام می ‌شود؟ برای این که در مورد کاشت مو اطلاعات دقیقی به دست آورید و با آگاهی کامل در این راه قدم بگذارید، با ما در این مقاله همراه باشید.

مراحلی که باید برای کاشت مو طی کنید

ابتدا لازم است بهترین کلینیک کاشت مو را شناسایی کنید. ممکن است این عمل چندین روز زمان ببرد. چرا که شما به آزمایش ها و چکاب هایی در این زمینه نیاز خواهید داشت. در این قسمت مراحل کاشت مو آورده شده است:

  1. مشاوره رایگان برای کاشت مو

در اولین مرحله لازم است بهترین کلینیک را انتخاب کرده و برای مشاوره از پزشک متخصص وقت ملاقات بگیرید. البته شما می توانید این مشاوره را به صورت تلفنی نیز انجام دهید. در این زمان شما می توانید تمامی سوالات خود را از پزشک و کادر درمانی سوال کنید.

  1. معاینه موی سر و بررسی شرایط فرد متقاضی

در این مرحله در جلسه ای حضوری، پزشک پوست و موی سر شما را بررسی و معاینه می کند. به هیچ عنوان نباید مو های شما شوره، جوش یا تاول داشته باشد. در صورت وجود هر یک از این عارضه ها، لازم است ابتدا آن را درمان کنید. پزشک متخصص با توجه به نوع طاسی، جنس مو و میزان تراکم، بهترین روش را به شما پیشنهاد می دهد. البته ممکن است پزشک عکس برداری هایی از سر شما نیز بخواهد.

قبل از کاشت پزشک باید مطمئن شود که شما هیچ یک از بیماری های مربوط به انعقاد خون،کرونا، ایدز، هپاتیت و … را ندارید. نتیجه این آزمایشات در انجام عمل کاشت مو تاثیر بسزایی دارد.

  1. آماده سازی بیمار برای اتاق عمل

در صورتی که بیمار شرایط یا بیماری خاصی داشته باشد، پزشک قبل از عمل دارو هایی را تجویز می کند. لباس و تمامی تجهیزات مورد نیاز در اتاق عمل به فرد داده می شود. فشار خون قبل و بعد از کاشت چک شده و فرد به اتاق عمل منتقل می شود. سپس طراحی های لازم برای انجام کاشت مو روی سر انجام شده تا تمامی تار ها در سر جای خود کاشته شوند.

  1. برداشت گرافت مو از محل اهدا کننده

اگر با کمی دقت به موهای خود یا دیگران نگاه کنید، متوجه می شوید که یک یا چند تار مو در نقطه وجود دارد که پیاز آن ها در یک محل است. به هر یک از این دسته های چند تایی مو، گرافت مو گفته می شود. بدین ترتیب، هر یک از گرافت های مو شامل یک تا چهار تار مو همراه با پیاز مو ها خواهد بود. پزشک متخصص این گرافت ها را همراه با مقداری بافت پیوندی، عضله ارکتور پیلای، غدد سباسه و یک شبکه عروقی عصبی خارج می کند.

گرافت ها از بانک مو (محلی که تمام گرافت ها از این قسمت برداشته می شود) توسط پزشک متخصص، خارج می شود. در قسمت پشت سر و در فواصل بین دو گوش، ناحیه ای به طول 25 تا 30 سانتی متر، با موهایی با تراکم بالا پوشیده شده است. میزان حساسیت این مو ها پایین بوده و در برابر ریزش مقاومت بالایی دارد. به همین خاطر بهترین گزینه برای برداشت و کاشت هستند. برای کاشت تنها از 2 سانتی متر این قسمت استفاده شده و باقی آن ها به صورت ذخیره ای خواهد بود.

  1. آماده سازی گرافت

این مرحله تاثیر بسیار زیادی در میزان بقا و زنده ماندن پیاز مو دارد. در این مرحله از پیشرفته ترین دستگاه های و میکروسکوپ ها استفاده می شود. بدین ترتیب، با استفاده از این تکنولوژی ها، میزان زنده ماندن گرافت ها و راندمان رشد آن ها به بالا ترین میزان ممکن می رسد.

  1. کاشت گرافت

در این مرحله، پزشک مربوطه گرافت های آماده سازی شده را با استفاده از تکنیک های مختلف در محل گیرنده گرافت ها می کارد.این فرآیند ممکن است چندین ساعت طول بکشد؛ به همین خاطر، استراحت هایی به شما داده می شود. همچنین تمامی مراحل کاشت مو، با استفاده از جراحی موضعی انجام می شود؛ به همین خاطر به هیچ عنوان دردی احساس نخواهید کرد.

  1. معاینه وضعیت جسمی فرد حین عمل

حین عمل، به بیمار سرم قندی داده می شود تا از افت فشار جلوگیری کند. در برخی مواقع نیز ممکن است آرام بخش نیز به آن تزریق شود. همچنین عواملی مانند فشار خون و ضربان قلب نیز در حین عمل کاشت به صورت مرتب چک می شود. چرا که ممکن است برخی از افراد دچار استرس شده و حملات پانیک در آن ها دیده شود.

مراحلی که باید برای کاشت مو طی کنید

معرفی انواع روش های کاشت مو

امروزه کاشت مو به روش های مختلفی انجام می شود که هر کدام از این روش ها دارای مراحل خاص خود هستند در ادامه روش های مختلف کاشت مو را برای شما به طور کامل توصیف می ‌کنیم تا متوجه تفاوت بین آنها شوید.

کاشت مو به صورت نواری :

در این روش برای استخراج گرافت ها از برشی در ناحیه پشت سر استفاده می شود. سپس فولیکول ها روی نوار زیر میکروسکوپ می‌ روند و برای پیوند آماده سازی می شوند. روش کاشت مو نواری نسبت به دیگر روش ها تهاجمی تر است. چون برشی که ایجاد می شود نیاز به بخیه دارد. و مدت زمان بیشتری طول می کشد تا روند بهبودی به پایان برسد. البته به گفته پزشکان کیفیت گرافت های برداشت شده در این روش بهتر است دیگر روش هاست.

کاشت مو با برداشت تک واحدی :

در این روش دیگر نیازی به برش نواری از ناحیه پشت سر وجود ندارد و فولیکول ها به صورت تک واحدی برداشت می شود. برای برداشت فولیکول ها سوراخ های ریزی کمتر از یک میلیمتر بر پوست سر ایجاد می شود. دو روشی که نام بردیم ، به صورت کلی توصیه شده است که در هر کدام از این روش ها تغییراتی ایجاد و روش جدیدی به کار گرفته می شود. این که کدام یک از روش های کاشت مو برای شما مناسب تر باشد ، بستگی وضعیت ریزش مو و بررسی های انجام شده توسط پزشک دارد. در واقع نمی ‌توان گفت کدام روش بهتر از دیگری است.

کاشت مو به روش FUT :

این روش جزء قدیمی ترین روش های کاشت موی سر است که با استفاده از داروی بیهوشی اجرا می شود. در این روش برای برداشت فولیکول های مو از راهکار برش نواری استفاده می شود. این روش با مشکلات زیادی مانند کم بودن تعداد گرافت ‌های کاشته شده ، درد های پس از عمل ، به جا ماندن خط بخیه در ناحیه پشت سر روبرو است.

کاشت مو به روش FIT :

این روش نسبت به روش FUT جدید تر است. تعداد گرافت های کاشته شده و نتیجه کاشت مو بسیار بهتر خواهد بود. اما ممکن است به جلسات دیگری نیاز داشته باشد. گرافت های مورد نیاز برای این روش از قسمت‌ های مختلف برداشته و به نهایی طاسی سر انتقال داده می شود.

کاشت مو به روش SUT :

در حال حاضر این روش جز جدیدترین روش کاشت مو به حساب می آید و عوارض کمتری به همراه دارد. همچنین عمل جراحی بسیار ساده و بدون پیچیدگی انجام می شود. نتیجه کاشت مو به روش SUT بسیار ماندگار و طبیعی تر خواهد بود. تفاوت این روش با روش FIT این است که به جای کاشت و برداشت فولیکول های مو به صورت دستی از دستگاه های پیشرفته استفاده می شود.

 

 کاشت مو به روش ترکیبی چیست؟

همانطور که گفتیم تفاوت روش های کاشت مو در نحوه برداشت مو از ناحیه انتقال دهنده است. معمولا کاشت موی ترکیبی برای افرادی که حجم طاسی سرشان بسیار بالاست انتخاب می شود. یعنی اگر کاشت موی شما در یک جلسه انجام نشود و نیاز به تعداد جلسات بیشتری داشته باشید تا موها طاسی سر را پوشش دهند، روش ترکیبی بهترین گزینه است. کاشت مو به روش ترکیبی از دو روش FUT و FIT استفاده می شود . خوبی این روش این است که توانایی برداشت تعداد زیادی گرافت در یک جلسه امکان پذیر است. در حقیقت می توان در یک جلسه ۵۰ هزار گرافت مو را برداشت و در ناحیه مورد نظر پیوند زد. چرا که در این روش هم از روش FUT و هم از روش FIT استفاده می ‌شود و تراکم کاشت مو بسیار بالا می رود.

چه کسانی کاندید مناسبی برای کاشت مو هستند؟

در اولین مرحله باید بدانید آیا شما کاندید مناسبی برای کاشت مو هستید یا نه. این روز ها با پیشرفت تکنولوژی و روش های روی کار آمده هر مدل طاسی و ریزش موی با کاشت مو قابل جبران است. اما اگر مشکل ریزش مو شما به خاطر بیماری زمینه ای باشد که هنوز درمان نشده است ، کاندید مناسبی برای کاشت مو نخواهید بود. در صورتی که ریزش موی شما به خاطر بیماری درمان شده ، آسیب ، سوختگی ، ریزش مو حاصل از عوامل ژنتیکی و هورمونی باشد می توانید کاشت مو را انجام دهید. به طور کلی افرادی که می ‌توانند کاشت انجام بدهند شامل موارد زیر می باشند:

  • افرادی که طاسی مدل مردانه دارند.
  • خانم هایی که با مشکل کاهش حجم مو مواجه هستند.
  • افرادی که موهایشان به دلایل مختلفی مثل جراحت، ضربه و سوختگی از دست داده اند.

چه کسانی برای کاشت مو مناسب نیستند:

  • خانم هایی که دچار ریزش مو بسیار شدید هستند.
  • افرادی که بانک موی خوبی در سر ندارند.
  • کسانی که به خاطر مسائل پزشکی مانند شیمی درمانی موهای خود را از دست دادند.

آیا از علت ریزش موی خود خبر دارید؟

اگر هنوز دلیل ریزش موی خود را نمی دانید بهتر است در اولین مرحله علت آن را بیابید و برای این کار باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنید. اگر علت ریزش مو قابل درمان باشد، دیگر نیازی به کاشت مو ندارید. اما برای کاشت مو عوامل مختلفی باید مورد بررسی قرار گیرد. مانند قدرت بانک ‌مو جسم‌ و وضعیت سلامتی. تمام موارد گفته شده در جلسه مشاوره مورد بررسی قرار می گیرد. البته این نکته را هنگام مراجعه به پزشک فراموش نکنید. بسیاری از نوجوانان وجود دارد که به خاطر رنج بردن از طاسی سر گول تبلیغات پررنگ برخی از دکتر ها و کلینیک های مختلف را می خورند. کاشت موی آنها به هیچ وجه ماندگار نخواهد بود و بعد دوباره با مشکل ریزش مو مواجه می شود‌. پس قبل از این که برای کاشت اقدام کنید. تمام عوامل ریزش موی خود را با دقت بررسی کنید و به یک نتیجه حتمی برسید.

حال که تصمیم گرفته اید ، برای کاشت مو مراجعه کنید بهتر است قبل از کاری برای انتخاب یک کلینیک معتبر یا یک دکتر حرفه ای تلاش ویژه انجام دهید. از آن جا که می‌دانید کاشت مو چگونه انجام می شود و نیاز به چه دقتی دارد؟ انتخاب دکتر متخصص اهمیت پیدا می کند و شاید اولین و مهم ترین قدم برای کاشت مو انتخاب درست است. در واقع باید به سراغ پزشکی بروید که در این زمینه دارای اعتبار است و تجربه کافی برای انجام کاشت مو را به دست آورده باشد. اما یک متخصص خوب کاشت مو چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

آیا از علت ریزش موی خود خبر دارید؟

داشتن مجوز رسمی برای انجام کاشت مو  :

شاید ساده ترین و مهم ترین ویژگی دکتر کاشت مو داشتن مجوز رسمی برای انجام این کار است. این مجوز باید در مطب در دید عموم قرار بگیرد تا همه بدانند فعالیت‌های دکتر تحت نظارت وزرات بهداشت قرار دارد و جواز کسب رسمی خود را برای انجام فعالیت ‌های مختلف دریافت کرده است. در این واقع پزشک موظف است ، تمام قوانین و استانداردهای تعیین شده از سوی وزارت بهداشت را رعایت کند و به بهداشت مطب برای حفظ سلامتی بیماران توجه کافی داشته باشد.

فراهم کردن تجهیزات مدرن و امکانات مورد نیاز :

بدون فراهم کردن تجهیزات مدرن و پیشرفته کاشت مو با موفقیت انجام نخواهد شد و دکتر یا یک کلینیک معتبر وظیفه دارد بهترین امکانات و تجهیزات پیشرفته را برای بیماران فراهم کند. هر چقدر تجهیزات یک مطب پیشرفته تر باشد اثر بخشی آن بالاتر می ‌رود و کیفیت خدمات مورد رضایت بیماران قرار می گیرد. این روز ها برخی از کلینیک های کاشت مو با استفاده از دستگاه های بی‌ کیفیت خدمات پزشکی مختلفی ارائه می دهد که تنها نارضایتی بیماران را به همراه دارند و بعد از مدتی به خاطر نارضایتی بیش از حد بیماران مجبور می‌شوند از ادامه فعالیت خودداری کنند. بنابراین حواستان را جمع کنید تا به دام چنین مطب ها و کلینیک های نامعتبر نیفتید.

تجربه و مهارت بسیار بالا پزشک :

پزشک هر زمینه‌ای باید مهارت و تجربه کافی را کسب تا بتواند موفق عمل کند. در واقع تخصص و دانش کافی برای هر متخصص الزامی است. اما داشتن تجربه و مهارت باعث می‌شود نتایج کاشت مو بهتر باشد.

توجه به اهداف بیماران :

توجه به خواسته های بیماران یکی از اصلی ترین ویژگی های مهم دکتر کاشت مو است. در واقع پزشکی می‌تواند به بیماران خود کمک و رضایت آنها را جلب کند که توانایی برقراری ارتباط صمیمانه را داشته باشد و در نهایت احترام در مورد خدمات تخصصی خود با آنها صحبت کند. پزشکی که بتواند خواسته های بیماران خود را با دقت گوش بدهد و برای اجرای آنها تلاش کند مطمئنا جزء محبوب ترین پزشکان خواهد بود.

کادر خدماتی مطمئن و حرفه ای :

علاوه بر رفتار پزشک رفتار کادر درمانی نیز اهمیت زیادی دارد تا یک مطب بتواند بهترین خدمات را به مراجعین و بیماران خود ارائه دهد. در واقع تمام کسانی که در کنار یک متخصص کاشت مو فعالیت می کنند مانند یک زنجیره می ماند و هر فردی اگر وظیفه خود را به خوبی انجام ندهد و باعث اختلال در روند ارائه خدمات خواهد شد و متخصص نمی تواند فعالیت خود را به خوبی انجام دهد. همیشه رفتار پرسنل و کادر خدماتی مورد توجه مراجعه و مردم قرار می‌گیرد. آنها وظیفه دارند رفتار مودبانه ای با مراجعین داشته باشند و احترام زیادی برای بیماران در نظر بگیرند.

اهمیت جلسه مشاوره برای کاشت مو :

یکی دیگر از مراحل کاشت مو، جلسه مشاوره است. در این جلسه متخصص وظیفه دارد تمام موارد مربوط به کاشت مو را برای شما کامل توضیح بدهد. سپس از شما می‌خواهد تا سوابق پزشکی خود را در اختیار او قرار دهید. خوب دقت داشته باشید اگر از بیماری خاصی رنج می برید یا مجبور هستید داروی خاصی مصرف کنید حتما به پزشک اطلاع دهید. مواردی مانند بیماری مزمن ، مصرف داروی خاص ، سابقه کاشت مو همگی باید بررسی گردد تا مشخص شود که شما کاندید مناسبی برای کاشت مو هستید یا نه. پزشک بعد از بررسی ‌های لازم مشخص می کند برای شما چه روشی مناسب تر است؟ در آخر هم تعداد گراف های مورد نیاز و تعداد جلسات کاشت مو برای شما مشخص می شود. اگر هنوز از انجام کاشت مو در جلسه مشاوره مطمئن نشدید، هرگز اقدام به انجام آن نکنید. شما باید در جلسه مشاوره همراه با پزشک به یک نتیجه یکسانی برسید.

آیا از علت ریزش موی خود خبر دارید؟

مناسب ترین روش کاشت مو برای شما چه روشی است؟

خیلی ها برای انجام کاشت مو به دنبال بهترین روش هستند اما باید بدانند که روشی به عنوان بهترین وجود ندارد. همانطور که گفتیم پزشک با توجه به شرایط بیمار تشخیص می دهد چه روشی برای او بهترین نتیجه را به همراه دارد. پس به جای این که به دنبال بهترین روش کاشت مو باشید باید به سراغ روشی بروید که برای شما گزینه بهتری است. در جلسه مشاوره پزشکی متخصص با در نظر گرفتن موارد زیر وظیفه دارد روشی انتخاب کند که کمترین آسیب و استرس را برای شما به همراه داشته باشد:

  • میزان طاسی سر
  • وضعیت بانک مو
  • سرعت بهبودی زخم
  • داشتن بیماری خاص
  • اهداف بیمار
  • میزان تراکم در نظر گرفته شده
  • انعطاف پذیری پوست

از چه موهایی برای کاشت مو استفاده می‌شود؟

همانطور که می دانید ، کاشت مو به روش کاملا طبیعی برای رفع طاسی سر می باشد که مو های پشت سر را به ناحیه خالی سر منتقل می کند. قبل از کاشت فولیکول های برداشت شده توسط میکروسکوپ مورد بررسی قرار می گیرد و سپس به صورت تک تک با دقت بسیار بالا به محل مورد نظر منتقل می شود. خوبی روش کاشت مو این است که مو های پیوند زده شده هیچ واکنشی نشان نمی دهند. در واقع عضو جدیدی وارد بدن نمی‌شود تا منتظر واکنش و پس زدن آن باشیم. تنها مو ها از قسمتی به قسمت دیگر انتقال داده می شوند.

قبل از کاشت مو چه کارهایی باید انجام دهید؟

قبل از شروع کار باید یکسری نکات را رعایت کنید تا بتوانید مراحل کاشت را به خوبی پشت سر بگذارید این موارد باید به صورت کاملا مشخص در جلسه مشاوره توسط پزشک توضیح داده شود. در ادامه ما موارد مهم را برای شما بازگو کردیم:

  • از مصرف الکل و دخانیات خودداری کنید. حداقل یک ماه قبل از شروع کاشت مو نباید دخانیات مصرف کنید. نیکوتین داخل دخانیات موجب افزایش خونریزی و کاهش خونرسانی به گرافت ها می شود.
  • از مصرف الکل نیز حدود یک هفته قبل از کاشت مو باید خودداری کنید. الکل تاثیر بی حسی را کاهش می دهد و باعث می‌شود بدن توانایی جلوگیری از خونریزی را نداشته باشد.
  • برای مشخص شدن سلامت عمومی بدن قبل از کاشت مو باید آزمایش خون انجام دهید تا مشخص شود وضعیت بدن شما کاملا ایده آل است یا نه. آزمایش خون به صورت ناشتا می باشد و مواردی مانند تعداد سلول های خونی ، سرعت انعقاد خون ، بیماری ‌های ویروسی ، قند خون مشخص می شود.
  • از مصرف دارو های رقیق کننده و ضد انعقادی بپرهیزید. حدود دو هفته قبل از کاشت مو نباید دارو هایی مانند اسپرین و وارفارین مصرف کنید. این دارو ها باعث جلوگیری از انعقاد خون می شوند. در صورتی که به خاطر بیماری خاص مجبور هستید چنین دارو هایی مصرف کنید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید و با مشورت او داروها را قطع کنید.
  • قبل از این که برای کاشت مو مراجعه کنید روز قبل موهای خود را بشورید و از هیچ گونه مواد آرایشی و مراقبتی مو استفاده نکنید.
  • در روز مراجعه برای کاشت مو لباس مناسب به تن داشته باشید و لباسی بپوشید که داخل آن احساس راحتی کنید.
  • قبل از کاشت مو حتما دارو های تجویز شده را مصرف کنید. معمولا پزشکان برای پیشگیری از ایجاد عفونت دارو های آنتی بیوتیک تجویز می کنند که باید روز قبل از مراجعه مصرف آن را فراموش نکنید.

بعد از کاشت مو چه اتفاقی می‌افتد؟

خیلی ها به شرایط بعد از کاشت مو فکر می‌کنند و همیشه این سوال می‌پرسند که بعد از جراحی چه اتفاق‌هایی می‌افتد. این که بعد از کاشت مو چه احساسی داشته باشید کاملا بستگی به شرایط شما و روش انجام پیوند مو دارد. حدود ۶ ساعت بعد از کاشت داروی بی حسی از بین می رود و ممکن است احساس درد داشته باشید. البته می توان این درد را با مصرف مسکن کاملاً برطرف کرد. معمولا افرادی که کاشت مو به روش فوق انجام می دهند درد بیشتری را حس می کنند . در این روش بعد از عمل پانسمانی بر روی سر قرار می گیرد. اما دیگر روش ها نیازی به پانسمان ندارد. و پانسمان سر بعد از یک روز برداشته می شود که برای پیشگیری از عفونت ناحیه پانسمان شده را باید به صورت مرتب شستشو دهید.

ریختن تمام گرافت های پیوند شده بعد از دو هفته

حدود دو هفته بعد از کاشت مو گرافت های پیوند شده با ریزش مواجه می شود که در این مرحله ممکن است بیمار دچار نگرانی شوید.  اما این مرحله کاملاً طبیعی است و بعد از مدت گرافت های  ریخته شده دوباره رشد می کنند. اما این زمان ممکن است کمی طول بکشد.چرا که بعد از ریزش، فولیکول ها وارد مرحله استراحت می شود. پس برای مشاهده نتیجه کاشت مو باید کمی صبور باشید و تا پایان سال اول کاشت منتظر نتایج کاشت مو بمانید.

عوارض کاشت مو

عوارض کاشت مو

کاشت موی یکی از روش های زیبایی نسبتاً جدید است که هنوز در حال رشد می باشد. یعنی هر چقدر می گذرد روش ها و تکنیک های جدیدی به کاشت مو اضافه می‌شود تا این عمل زیبایی را بتوان در حداقل ترین تهاجم و کم عارضه ترین انجام داد.در حالی که نتایج طبیعی و زیبایی به همراه داشته باشد. عوارض کاشت مو ممکن است برای هر فردی متفاوت باشد. گاهی اوقات این مشکل توسط جراح کاشت مو به خوبی مدیریت و درمان می شود. اما در برخی موارد عواقب جبران ناپذیری به همراه دارد. به طور کلی عوارض جانبی ممکن است برای هر فردی اتفاق بیفتد. برای آگاهی بیشتر از عوارض رایج کاشت مو موارد زیر را بخوانید:

  • عفونت
  • درد
  • خارش و رم
  • سرفه
  • حساسیت به داروی بی حسی
  • عوارض عمومی جراحی
  • عوارض اتاق عمل

حساسیت به بی حسی چگونه است؟

ممکن است بدن نسبت به داروی بی حسی موضعی واکنش‌های زیادی نشان دهد. علائم حساسیت بیشتر مواقع به خاطر ترس بیمار هنگام دریافت دارو شکل می گیرد. همچنین اکثر اوقات جنبه‌های روانی دارد. اما حساسیت های واقعی به داروی بی حسی بسیار نادر است. برای پیشگیری از بروز این اتفاق توصیه می‌شود قبل از تزریق داروی بی حسی حتما آزمایش حساسیت  گرفته شود.

شایع‌ترین عارضه کاشت ‌مو چیست ؟

احساس خارش در ناحیه بانک مو و ناحیه طاسی سر بعد از کاشت مو بسیار طبیعی است. این مشکل به خاطر خشک شدن و تشکیل دلمه های خون اتفاق می‌افتد. برای پیشگیری از بروز اتفاق باید اسپری کردن سرم شستشو مو هر چند روز یک بار در ناحیه سر انجام شود.

از آنجا که کاشت مو یک روش زیبایی به حساب می آید، اکثر بیمه های کشور نسبت به پرداخت هزینه کاشت مو تعهد ندارند. معمولاً کسانی که تصمیم می گیرد این روش را انجام دهند در مورد هزینه آن سوال می پرسند. قیمت هزینه کاشت مو در کشور ما نسبت به دیگر کشورها هزینه‌ کمتری دارد. چراکه تعداد متخصصین جراح در کشور ایران بسیار زیادتر از دیگر کشورهاست و تقاضای بالای جراحی های زیبایی باعث شده است از دیگر کشورهای اروپایی و خاورمیانه به کشور ما برای انجام عمل زیبایی مراجعه کنند.

به طور کلی هزینه کاشت مو با توجه به تجربه جراح و متخصص مشخص می‌شود. یعنی هر چقدر تجربه بیشتر پزشک باشد هزینه بیشتر خواهد بود. عامل دیگر هزینه کاشت طاسی سر است. اگر فرد به تعداد گرافت های بیشتری نیاز داشته باشد، هزینه این عمل افزایش پیدا می‌کند. البته انتخاب روش کاشت مو بر روی هزینه کاشت بسیار تاثیر گذار است. هزینه کاشت مو به روش FUT نسبت به دیگر روش ها بسیار پایین تر است. چرا که در این روش برداشت فولیکول های مو به صورت یکجا و با سرعت انجام می شود و زمان کاشت مو را کاهش می دهد.

کلام آخر

هر روش از کاشت مو مراقبت های خاص خودش را دارد. بنابراین زمانی که مشخص شد جراحی شما به چه روشی انجام شود، فراموش نکنید مراقبت های لازم قبل و بعد از انجام کاشت مو را یاد بگیرید.

امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)