شرایط کاشت مو

ما در این مقاله سعی داریم شما را با شرایط کاشت مو آشنا کنیم. ریزش مو یکی از مشکلاتی است که امکان دارد اکثر افراد با آن درگیر باشند و از این بابت رنج ببرند و به دنبال راهی برای درمان آن باشند. ریزش مو نه تنها در مردان بلکه در زنان هم می تواند اتفاق بیفتد و جلوه ای نامناسب برای افراد داشته باشد که بعضی از افراد برای بهتر شدن این مشکلات از داروها و یا گیاهان دارویی استفاده می کنند که این روش ها نمی تواند نتیجه مناسبی داشته باشد و باعث کم تراکم شدن موها شود. یکی از روش هایی که نتیجه قطعی دارد و می تواند به افراد در این زمینه کمک کند کاشت مو است. کاشت مو یکی از روش هایی است که با موهای طبیعی افراد کاشته می شود و می تواند ظاهری طبیعی برای افراد به وجود بیاورد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با شرایط کاشت مو آشنا کنیم.

کاشت مو چیست ؟

کاشت مو یک روش جراحی است که در این روش با برداشتن فولیکول ها از ناحیه اهدایی با بانک مو و پیوند آن ها به ناحیه گیرنده است و ناحیه اهدایی ناحیه ای از پشت و کناره سر است که تراکم مو خوبی دارد و موهای این ناحیه نسبت به ریزش و تغییرات هورمونی مقاوم هستند و ناحیه اهدایی ناحیه خالی از مو و یا کم مو است. افرادی که می خواهند کاشت مو انجام دهند باید بانک موی مناسبی داشته باشند تا نتیجه مناسبی از کاشت مو بگیرند.

همه افرادی که از ریزش مو یا نازک شدن مو رنج می برند و می توانند کاشت و انجام دهند می توانند از مزایای دائمی این روش مثل بهتر شدن ظاهر زیبایی و بیشتر شدن سطح اعتماد به نفس بهره مند شوند. کاشت مو روشی است که با کمترین تهاجم صورت می گیرد و نتیجه مناسبی برای افراد دارد. 3 تا 4 هفته بعد از کاشت مو امکان دارد کمی دچار ریزش مو شوید اما بعد از 3 تا 4 ماه موها دوباره رشد می کنند و نتایج نهایی 9 ماه تا 1 سال بعد از جراحی دیده می شود.

کاشت مو چیست ؟

دلیل انجام کاشت مو :

یکی از نکاتی که در زیبایی افراد تاثیر گذار است داشتن مو است. بیشتر افراد به ویژه مردان دچار ریزش و طاسی مو می شوند که این اتفاق می تواند باعث پایین آمدن اعتماد به نفس آن ها شود که کاشت مو می توان بهترین راه برای این افراد باشد. کاشت مو برای زیبایی و بیشتر شدن اعتماد به نفس افراد صورت می گیرد.

دلیل ریزش مو چیست ؟

کاشت مو مردان در ایران یکی از رایج ترین روش ها است. قبل از این که بخواهید کاشت مو انجام دهید باید دلیل ان را پیدا کنید زیرا بعضی از انواع ریزش مو در اثر عوامل اکتسابی مثل فقر ویتامین و مواد غذایی و با مبتلا شدن به بعضی از بیماری ایجاد می شود و با حل کردن این مشکلات می توانید کات مو را انجام دهید. ریزش مو می تواند دلایلی داشته باشد که در ادامه با دلایل ریزش مو آشنا می شوید :

ریزش مو ارثی :

هم مردان و هم زنان می توانند به این نوع ریزش موی ارثی مبتلا شوند که بیشترین دلیل ریزش مو در جهان است. در مردان به آن ریزش مو با الگوی مردانه گفته می شود و زنان هم دچار ریزش مو الگوی زنانه می شوند. این الگو چه در مردان و چه در زنان اتفاق می افتد، از نظر پزشکی به آن آلوپسی آندروژنیک گفته می‌شود، به این معنی که شما ژن‌هایی به ارث برده‌اید که باعث می‌شوند فولیکول های موی شما کوچک شده و در آخر رشد مو را متوقف کند. کوچک شدن فولیکول مو می تواند در اوایل نوجوانی شما شروع شود، اما بیشترین زمان برای شروع هنگامی است که شما بالای 35 سال دارید.

آلوپسی آره آتا :

آلوپسی آره آتا حالتی است که هنگامی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن به اشتباه به فولیکول های مو حمله کرده و باعث ریزش آن ها شود. این بیماری می تواند موهای افراد مبتلا را در هر نقطه از بدن مانند پوست سر، داخل بینی و گوش درگیر کند و بعضی افراد مژه یا ابروهای خود را از دست می دهند.

سن :

با بیشتر شدن سن بیشتر افراد صرف نظر از جنسیت، متوجه ریزش مو می شوند زیرا رشد موها کند می شود. گاهی اوقات فولیکول های مو رشد مو را متوقف می کنند و باعث نازک شدن موهای سر ما می شوند. در این حالت موها شروع به از دست دادن رنگ خود می کنند و مشاهده می شود که خط مو خانم ها به طور طبیعی شروع به کوچک شدن می کند.

درمان سرطان :

اگر در حال انجام شیمی درمانی یا پرتودرمانی در ناحیه سر یا گردن خود هستید، امکان دارد در چند هفته بعد از شروع درمان، همه موهای خود را از دست بدهید. استفاده از کلاه خنک کننده قبل، هنگام و بعد از هر جلسه شیمی درمانی می تواند به جلوگیری از ریزش مو کمک کند.

مراقبت از مو :

با رنگ کردن و سشوار و صاف کردن موها امکان دار  به موهای خود آسیب برسانید و در آینده این اتفاقات می تواند باعث ریزش مو شود.

زایمان یا عوامل استرس زا :

بعد از چند ماه از زایمان یا بیماری و جراحی امکان دارد در بالشت خود و یا هنگام شانه کردن موهای خود را ببینید که این تغییر می تواند بعد از یک دوره استرس زا در زندگی شما اتفاق بیفتد.

مدل مو :

کشیدن بیش از اندازه و مداوم موها می تواند باعث ریزش موها شود که اسم پزشکی این حالت آلوپسی کششی است.

عفونت پوست سر :

عفونت پوست سر می تواند باعث پوسته پوسته شدن و بعضی اوقات مناطق ملتهب روی پوست سر شود. امکان دارد لکه های کوچک سیاهی روی پوست سر خود ببینید که تکه هایی از مو هستند. بعضی اوقات افراد دارای لکه های طاسی هستند.

عدم تعادل هورمونی :

یکی از بیشترین دلایل این عدم تعادل، سندرم تخمدان پلی کیستیک است که بر تخمدان زنان تأثیر می گذارد. این بیماری همراه با ایجاد علائم و نشانه هایی که شامل ریزش مو می شود، می تواند باعث به وجود آمدن کیست در تخمدان زنان شود. قطع  کردن انواع خاصی از قرص های ضد بارداری می تواند باعث عدم تعادل هورمونی موقت شود. زنان مبتلا به عدم تعادل هورمونی امکان دارد موهای نازک را در پوست سر خود تجربه کنند.

داروها :

یکی از عوارض احتمالی بعضی داروها ریزش مو است. اگر احتمال می دهید که دارویی باعث ریزش مو شما شده است، از پزشک عمومی خود بپرسید که آیا ریزش مو یکی از عوارض جانبی دارو است یا خیر. مهم است که مصرف هیچ دارویی را قبل از صحبت با پزشک خود قطع نکنید، زیرا قطع ناگهانی بعضی از داروها می تواند باعث مشکلاتی برای سلامتی شما شود.

کشیدن موها :

بعضی از افرادی که دچار استرس هستند برای از بین رفتن استرس خود موهای خود را می کشند اما نمی دانند موهای خود را می کشند و این حالت در اصطلاح پزشکی تریکوتیلومانیا گفته می شود.

پسوریازیس پوست سر :

بعضی از افراد به پسوریازیس پلاکی مبتلا هستند که گاهی اوقات به پسوریازیس در پوست سر مبتلا می شوند که می تواند باعث ریزش مو شود.

دلیل ریزش مو چیست ؟

چه افرادی برای کاشت مو مناسب هستند ؟

بعضی از افراد برای کاشت مو مناسب هستند و می توانند از این روش برای جلوگیری از ریزش مو و پرپشت شدن موها استفاده کنند. در کاشت مو دو نکته باید در نظر گرفته شود. اول این که افراد در ناحیه اهدایی فولیکول های سالمی داشته باشند و بانک موی آن ها زیاد باشد و دوم این که الگوی ریزش مو متوقف شده باشد. افرادی که می توانند کاشت مو انجام دهند عبارتند از :

  • کسانی که کچلی یا نازک شدن موهایشان ان را اذیت می کند و باعث رنجش آن ها می شود.
  • ریزش مو به خاطر استفاده دارو، استرس یا درمان های پزشکی نباشد.
  • از نظر جسمانی در سلامت کامل هستند و انتظارات واقع بینانه ای از نتیجه جراحی دارند.
  • درمان های غیر جراحی کمکی به از بین رفتن ریزش مو نکرده باشند.
  • قسمتی از موهای خود را به خاطر آسیب های وارد شده به پوست سر از دست دادند.
  • افرادی که به آلوپسی آندروژنیک مبتلا هستند.
  • کسانی که در اثر جراحی یا سوختگی قسمتی از موهای سر خود را از دست دادند.
  • افرادی که قسمت زیادی از موهای خود را از دست دادند و دچار طاسی کامل در بخش های جلو، وسط و اطراف سر و حتی کل آن شدند.
  • کسانی که به دلایل ژنتیکی یا هورمونی موهای خود را از دست دادند.
  • افرادی که دچار ریزش مو سکه‌ای یا منطقه‌ای در سر خود هستند.

برای آشنا شدن با عوارض کاشت مو در زنان به سایت مربوطه مراجعه کنید.

 

بهترین روش های کاشت مو

کاشت مو روش های مختلفی دارد و پزشک با توجه به بررسی ها و معایناتی که در جلسه های مشاوره انجام می دهد به این نتیجه می رسد که کدام روش برای افراد مناسب تر است و نتیجه مناسبی برای افرادی دارد. همه روش های کاشت مو کمترین تهاجم را دارد و عوارض کمی دارد. در این روش با برداشت فولیکول های سالم از ناحیه اهدایی و پیوند ان ها در ناحیه گیرنده همراه است امام فرق اصلی این دو روش و روش برداشت گرافت است. در بین این روش ها روش FUT روشی است که سال ها از ان استفاده می شود و نتیجه مناسبی برای افراد دارد. در ادامه با روش های مختلف کاشت مو آشنا می شوید :

کاشت مو به روش FUT :

در این روش یک برش نوار مانند در پشت سر ایجاد می شود تا فولیکول ها برداشته شوند و این ناحیه بخیه می شود. در مرحله بعد فولیکول ها با دقت زیادی زیر میکروسکوپ گرفته می شوند تا در قسمت های خالی سر یا ناحیه گیرنده کاشته شوند. در آخر، سر بانداژ می‌شود تا هم از ناحیه اهداکننده و هم از ناحیه گیرنده در طول دوره بهبودی محافظت شود. یک نوار بریده شده در پشت سر می تواند باعث زخم شود که از طریق موهای باقی مانده پوشیده شده است و چند روش درمانی برای از بین بردن این خط وجود دارد. قبلا تنها روش کاشت مو FUT بود و اگرچه امروزه از روش های جدیدی استفاده می شود، اما همچنان به عنوان یکی از موثرترین روش های کاشت مو شناخته می شود.

کاشت مو به روش FIT :

کاشت مو به روش FIT یا FUE شامل برداشتن فولیکول ها به صورت واحد و جداگانه است، بنابراین ابتدا هر واحد فولیکول با استفاده از ابزار مخصوصی به نام پانچ از ناحیه مورد نظر خارج می شود و سپس تا آماده شدن در محلول نگهداری می شود. در مرحله بعد، ناحیه دریافت کننده ماده بی حس کننده و هر واحد فولیکول توسط سوراخ های کوچک به وجود آمده کاشته می شود. تعداد فولیکول های برداشته شده به تراکم مو در ناحیه مشخص بستگی دارد که از فردی به فرد دیگر فرق می کند. این روش ​​5 تا 7 ساعت طول می کشد.

مهمترین مزیت کاشت مو به روش FIT کم تهاجمی بودن آن است و برداشتن یکباره فولیکول ها آسیب یا بخیه ندارد و در نتیجه روند ترمیم و بهتر شدن سریع دارد. اما استخراج هر واحد فولیکول و به وجود آمدن سوراخ های کوچک زمان بر است و به تجربه و مهارت پزشک نیاز دارد و چون فولیکول ها مدت بیشتری خارج از بدن می مانند، بیشتر در معرض آسیب هستند.

کاشت مو به روش SUT :

کاشت مو به روش SUT شبیه روش های FIT است تنها تفاوت آن ها این است که فولیکول ها با استفاده از ابزارهای جدید خودکار برداشته می شوند و از آن جایی که نتیجه طبیعی به همراه دارد، روز به روز به تعداد افرادی که می خواهند کاشت مو با این روش ها انجام دهند اضافه می شود. مهم ترین مزایای روش SUT این است که کمترین آسیب را به فولیکول ها وارد می کند و اگر که تراکم مو در ناحیه بانک مو خوب و کافی باشد، امکان برداشتن بیش از 14000 فولیکول برای کاشت وجود دارد.

کاشت مو به روش SUT یک روش کم تهاجمی است که دوره نقاهت این روش بسیار کوتاه است و سوراخ های به وجود آمده در عرض 1 تا 2 هفته بدون برجای گذاشتن اسکار بهتر می شود. این روش  آن قدری پیشرفته و کامل است که می توان گفت همه معایب روش های قبلی را از بین برده است.

بهترین روش های کاشت مو

کاشت مو به روش ترکیبی چیست ؟

دنیای علم و تکنولوژی در همه موارد در حال تکامل است. در دنیای کاشت مو نیز تقریباً همه چیز در بهترین حالت خود قرار دارد و می‌تواند نتایج کاملاً طبیعی را ارائه دهد. روش های زیادی برای کاشت مو وجود دارد که یکی از اصلی ترین روش های آن کاشت مو به روش ترکیبی است.

از اصلی ترین ویژگی های این روش حداکثر محدوده پوشش ممکن با تراکم بالا است. FUT و FUE دو تکنیک اصلی در کاشت مو هستند. این تکنیک‌ها پیشرفت زیادی کردند تا معایب هر دو تکنیک را رفع کنند. تا حدودی هم موفق بودند. در این روش کاشت که شامل برداشت، پیوند فولیکول از ناحیه اهدا کننده است که معمولاً از پشت و کنار سر است و سپس کاشت آنها در محل گیرنده انجام می‌شود. هر دوی این تکنیک‌ها از روش یکسانی با تفاوت روش برداشت در پیوند استفاده می‌کنند.

به دلیل افزایش میزان ریزش مو در مردان و زنان یکی از رایج ترین تکنیک های زیبایی کاشت مو به روش ترکیبی، ترکیب روش های FUT + FUE + BHT است. تکنیک های قبلی قدیمی، ابتدایی و ناکارآمد بودند و نتایج نامطلوبی از خود به جای می‌گذاشتند. امروزه در بین افراد طاس، تمایل به کاشت مو با چگالی بالا بسیار رایج شده است. اکثر بیماران با این امید که با حداکثر پوشش بعد از کاشت مواجه می شوند، این کار را انجام می‌دهند.

درجه نوروود، درجه VI و VII مراحل طاسی گسترده و پیشرفته‌ای است که باعث ایجاد طاسی وسیع تری می‌شود و فقط یک تار مو در پشت و کنار سر باقی می‌گذارد. در نتیجه بیماران برای به دست آوردن پوشش قابل قبول در آن ناحیه به تعداد بیشتری پیوند فولیکول نیاز دارند.

اگر چه تعداد پیوندهای مورد نیاز تنها با کاشت مو به روش FUT یا FUE قابل انجام نیست، کاشت مو به روش ترکیبی این کار را انجام می‌دهد. تکنیک ترکیبی ارائه استخراج بیش از 4000 پیوند فولیکولار را ارائه می‌دهد؛ بنابراین تکنیک خوبی برای انجام کاشت مو در موارد خاص است. در این روش فولیکول‌ها را از ریش، که «منطقه سایه» نامیده می‌شود و در زیر چانه وجود دارد، می‌گیرند.

کلام آخر

قبل از انجام کاشت مو از افرادی که در این زمینه تجربه کافی دارند و می توانند شما را راهنمایی کنند کمک بگیرید و سعی کنید بهترین کلینیک کاشت مو و بهترین پزشک را انتخاب کنید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)