عوارض کاشت ریش

امروز سعی داریم شما را با عوارض کاشت ریش آشنا کنیم. داشتن ریش منظم و پر پشت برای آقایان بسیار مهم است، همچنین در چهره آنان بسیار تاثیرگذار می باشد. کم پشت بودن ریش آقایان و یا عدم تناسب آن در قسمت های مختلف صورت، تاثیر منفی در چهره آقایان می تواند داشته باشد و همچنین می تواند سبب کاهش اعتماد به نفس آنان شود. در این صورت کاشت ریش روش مناسبی برای از بین بردن این ناهماهنگی ها، در صورت می باشد. در ادامه به مطالب بیشتری درباره کاشت ریش و همچنین عوارض کاشت ریش می پردازیم. تا پایان این مقاله، همراه ما باشید.

کاشت ریش چیست؟

یکی از روش های پیوند مو کاشت ریش می باشد. در صورتی که افراد دارای ریش کم پشت و همچنین عدم تناسب آن در قسمت های مختلف صورت باشند، استفاده از این روش می تواند به از بین بردن مشکل آنان کمک کند. در انجام کاشت ریش، پزشک از موهای فرق سر برای کاشت ریش استفاده می کند. کاشت ریش یک عمل حساس می باشد، باید از بهترین روش در کاشت ریش استفاده شود.

روش انجام کاشت ریش

مراحل کاشت ریش به این صورت می باشد که در مرحله اول، محلی را که مو از آنجا برداشته می شود، می شویند. بهترین ناحیه برای اهدای مو پشت سر و یا بین دو گوش می باشد. اگر فرد دارای موی فرق سر و یا مو روی سر خود نباشد از بازوها، قفسه سینه و … مو برداشت می شود. بعد از شستشو پزشک از بی حسی موضعی استفاده می کند و پوست سر فرد بی حس می شود و با استفاده از سوزن های مخصوص، گرافت ها را استخراج می کند.

در پایان کار برداشت مو، با یک پوشش ضد عفونی محل برداشت مو را می بندند که این مرحله مدتی بین ۱ تا ۳ ساعت طول می کشد. بعد از برداشت گرافت ها نوبت به جای گذاری موها می رسد. پزشک از قبل محل جای گذاری گرافت ها را مشخص کرده و بعد از برداشت گرافت آن ها را در محل تعیین شده جای گذاری می کند. در این مرحله پزشک برش های خیلی کوچکی را روی پوست ایجاد می کند.

مدت زمان این مرحله نیز بین ۱ تا ۳ ساعت می باشد. در بیشتر کاشت های مو، جراح موها را از پشت سر برداشت می کند، به دلیل اینکه موهای پشت سر بسیار مقاوم هستند. روش کاشت مو برای کسانی استفاده می شود که دارای مو و ریش می باشند و کسانی که هیچ مویی در بدن خود و حتی صورت و سر خود ندارند توانایی استفاده از روش کاشت مو را ندارند.

روش انجام کاشت ریش

عوارض کاشت ریش

  • احساس بی حسی خفیف در ناحیه درمان و مقداری سفتی پوست بعد از انجام کاشت ریش امکان دارد. این عارضه جای نگرانی ندارد، زیرا این عارضه طبیعی می باشد و فقط برای مدت محدودی وجود دارد و از بین خواهد رفت.
  • شایع ترین عوارض کاشت ریش، تورم و قرمزی می باشد. این قرمزی پوست ممکن است در اثر التهاب ایجاد شود.
  • از عوارض دیگر کاشت ریش می توان به ایجاد پوسته هایی در اطراف موهای کاشته شده اشاره کرد که تا زمان خشک نشدن این پوسته ها، نباید صورت خود را بشویید و آن ها را بکنید.
  • بعد از انجام کاشت ریش، ریزش شوک امکان پذیر است. ریزش شوک همان ریزش مو بعد از کاشت ریش می باشد. در صورت ریختن موهای شما موهای جدیدی مجدد جای آن ها رشد می کند اصلا جای نگرانی نیست.
  • جای زخم از دیگر عوارض کاشت ریش می باشد. اما بعد از رشد موها در این نواحی جای زخم پنهان می شود. میزان زخم به روش کاشت ریش بستگی دارد. روش های جدید، طوری هستند که بعد از برداشت مو اسکار های بسیار کوچکی ایجاد می شود که خیلی سریع بهبود می یابند.

عوارض کاشت ریش

مزایای کاشت ریش

  • کاشت ریش روشی است که بین ۷۰ تا ۱۰۰ درصد گرافت ها با موفقیت در پوست سالم کاشته می شوند و در پوست های آسیب دیده بین ۴۰ تا ۷۰ درصد است.
  • کاشت مو یک روش درمانی موثر و دائم برای درمان ریزش مو در ناحیه مختلف بدن از جمله صورت و سر می باشد.
  • موهایی که جراح می کارد رشد می کنند و افراد به مدل و شکل های دلخواه می توانند آن را بتراشند.
  • یکی از فواید کاشت مو و یا همان کاشت ریش کم دردسر بودن آن می باشد. از طبیعی ترین عوارض کاشت ریش می توان به قرمزی و تورم صورت اشاره کرد که این عوارض نیز موقتی هستند و خیلی زود از بین خواهند رفت. همچنین می توانید از روز دوم به تمامی کار های خود برسید.
  • کاشت ریش بدون درد، خونریزی و نیاز به بخیه انجام می شود.
  • کاشت ریش بدون نیاز به بیهوشی انجام می پذیرد.

انواع روش های کاشت ریش

کاشت به روش FIT

در کاشت مو به روش FIT جراح فولیکول های مو را از پشت سر برداشت می کند و در ناحیه ای که از قبل تعیین کرده می کارد. در این روش جراح برش های دایره ای کوچکی را در محل کاشت ایجاد می کند. این برش ها باید بسیار ظریف باشند، پس در انتخاب جراح خود بسیار دقت کنید تا به نتیجه دلخواه خود برسید. در این روش بین ۲ تا ۵ ساعت زمان نیاز است.

کاشت به روش FUT

در این روش جراح نواری دارای فولیکول مو را به وسیله تیغ جراحی از روی پوست شما می برد و برداشت می کند. به دلیل اینکه برداشت موهای مورد نیاز، به شکل نواری انجام می شود زمان زیادی طول نمی کشد. در این روش از بی حسی موضعی استفاده می شود.

کاشت به روش FUE

روش کاشت مو FUE با روش FIT تفاوت زیادی ندارد. روش FUE به روز تر از روش FIT می باشد. در این روش نیز گرافت ها از محل پشت سر برداشته می شوند و در محل تعیین شده کاشته می شوند. در این دو روش تنها ابزار جراحی تفاوت دارد.

کاشت به روش SUT

با استفاده از این روش در همه نواحی صورت مانند خط ریش، چانه و پشت لب کاشت مو انجام می شود. این روش یکی از جدیدترین روش های کاشت ریش می باشد. در روش SUT برداشت فولیکول به صورت خودکار با کمک دستگاه های جدید انجام می پذیرد. همچنین برای کاشت گرافت ها از نگه دارنده هایی که دستگاه دارد، استفاده می شود. این روش بیشتر با دستگاه می باشد.

همچنین احتمال سالم ماندن فولیکول ها در این روش بیشتر از روش های دیگر می باشد. این روش کاشت ریش، بسیار پیشرفته تر می باشد و همچنین ضعف دیگر روش ها را می پوشاند.

کاهش عوارض کاشت ریش

در هر جراحی زیبایی عوارضی وجود دارد، اما با رعایت نکاتی این عوارض را می توان کاهش داد. بعد از انجام کاشت ریش از خود به خوبی مراقبت کنید. از قرار گرفتن در معرض آفتاب و تابیدن نور مستقیم به پوست شما، وارد کردن فشار به نواحی درمان شده جلوگیری نمایید. محل درمان را به هیچ عنوان نخارانید زیرا این کار سبب خارش بیشتر و همچنین سوزش و ایجاد قرمزی می شود.

با دوری از استعمال دخانیات و مصرف الکل می توانید، سبب کاهش یافتن عوارض آن شوید. مهم ترین کار که تاثیر بسیار زیادی در عوارض کاشت ریش می تواند داشته باشد، پیدا کردن یک جراح می باشد. سعی کنید بهترین جراح را انتخاب کنید، یک جراح خوب و متخصص که دارای تجربه و مهارت بسیاری در این زمینه باشد تا عوارض این جراحی کاهش یابد.

ویژگی های بهترین دکتر کاشت ریش

همانطور که گفتیم، برای کاهش یافتن عوارض کاشت ریش و همچنین برای دستیابی به نتیجه ای مطلوب بعد از انجام کاشت باید تمام سعی خو را در راستای پیدا کردن و مراجعه کردن به یک جراح بسیار با تجربه و خوب را داشته باشید. در این قسمت از مقاله به ویژگی های بهترین دکتر کاشت ریش می پردازیم:

داشتن مدرک: یکی از ویژگی های مهم داشتن مدرک معتبر و تخصص پزشک از بهترین دانشگاه می باشد. به پزشکی مراجعه کنید که دارای مدرک در حوزه فعالیت خود می باشد.

داشتن تجربه و مهارت: هرچقدر تجربه و مهارت جراح بیشتر و بالاتر باشد شما می توانید با اطمینان بیشتری به ایشان مراجعه نمایید. داشتن تجربه زیاد در گرفتن نتیجه ای خوب، بسیار موثر می باشد.

کادر درمان: یکی از ویژگی های مهم داشتن کادر درمان و پرسنل با تجربه می باشد.

کلینیک: بهترین دکتر کاشت ریش باید در کلینیکی مشغول فعالیت باشد که دارای بهترین پزشکان باشد و همچنین کلینیک معتبری باشد، با رعایت پروتکل های بهداشتی و فضایی تمیز.

اخلاقی متناسب با بیمار: یک دکتر خوب باید بداند که با بیمار خود چگونه رفتار کند. ایشان باید به خوبی و با اخلاقی مناسب با بیماران خود رفتار کند. در هر زمانی که بیمار از پزشک خود سوالی داشته باشد، باید پزشک با صبر و حوصله به بیمار خود پاسخ دهد.

روش های به روز: یک دکتر خوب باید بتواند علم خود را به روز نگه دارد و بهترین و به روز ترین روش ها و تکنیک ها را در اختیار بیماران خود قرار دهد.

 

توصیه هایی به منظور جلوگیری از عوارض کاشت ریش

اقدامات قبل از کاشت ریش

  • از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، پروفن و … دو هفته قبل از انجام کاشت استفاده نکنید.
  • اگر از داروهای خاصی استفاده می کنید حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
  • در صورت داشتن بیماری و یا حساسیت به دارویی، حتما پزشک خود را در جریان بگذارید.
  • شب قبل از انجام کاشت ریش استحمام کنید، هم برای اینکه بعد از انجام کاشت تا موقعی که پزشک شما اجازه ندهد نمی توانید استحمام کنید و هم به دلیل اینکه پوست شما نباید دارای میکروب و یا آلاینده هایی باشد تا از بروز عفونت جلوگیری شود.
  • یک هفته قبل از انجام کاشت ریش از مصرف مولتی ویتامین ها خودداری کنید، زیرا مصرف این مولتی ویتامین ها سبب افزایش خونریزی می شود.
  • داروهایی را که پزشک برایتان تجویز می کند به طور مرتب استفاده کنید.
  • یک ماه قبل از انجام کاشت از دخانیات و نیکوتین استفاده نکنید، زیرا نیکوتین سبب کند شدن روند بهبود می شود و زخم های شما خیلی دیرتر بهبود می یابند.
  • در روز انجام کاشت سعی کنید از لباس های گشاد و راحت استفاده کنید تا بتوانید به راحتی آن را در آورید و بپوشید، به طوری که به فولیکول های مو فشاری وارد نشود.
  • قبل از جراحی از نوشیدنی هایی که دارای کافئین می باشند استفاده نکنید، زیرا سبب افزایش خونریزی می شوند.

اقدامات قبل از کاشت ریش

اقدامات بعد از کاشت ریش

  • در روز عمل حتما شخصی را همراه خو به کلینیک برده تا در موقع برگشت به خانه بتواند شما را همراهی کند.
  • محلی که از آن فولیکول مو برداشت شده و محلی که در آن کاشته شده هر دو دچار قرمزی و تورم و التهاب می شوند که در این صورت می توانید از کمپرس سرد برای بهبود استفاده نمایید. نحوه استفاده از کمپرس سرد را از پزشک خود سوال کنید تا به فولیکول های مو آسیبی نرسانید.
  • تا زمانی که پزشک شما توصیه کرده است باید استراحت کنید.
  • از آب و مایعات بسیار استفاده کنید، زیرا هنگامی که بدن آب کافی داشته باشد زخم ها زودتر بهبود می یابند.
  • در طول روز سعی کنید از سبزیجات و میوه ها استفاده کنید، زیرا حاوی آنتی اکسیدان می باشند و سبب بروز عفونت و همچنین بهبود یافتن زخم ها می شوند.
  • داروهایی را که پزشک شما برایتان تجویز کرده به طور مرتب و سر وقت مصرف کنید.
  • در هنگام خواب سر خود را بالاتر از بدن قرار دهید تا ا و تورم زودتر بهبود یابد.
  • از الکل و دخانیات استفاده نکنید، زیرا در روند بهبود شما اختلال ایجاد می کند.

کاربردها و دلایل انجام کاشت ریش و سبیل :

سیستم بدن مردان و زنان بطور کلی الگویی خاص خواهد داشت و بر طبق آن الگو پیش خواهد رفت. رشد ریش ها معمولا پس از رسیدن پسران به سن بلوغ آغاز خواهد شد؛ اما بسیاری از مردان پس از رسیدن به سن بلوغ در می یابند که بر صورت آن ها ریش رشد نخواهد کرد و یا در صورت رشد، نا منظم بوده و جلوه ای زیبا و جذاب نخواهد داشت. بسیاری از افراد به همین دلیل اعتماد به نفس خود را از دست داده و ناراحتی زیادی را از این بابت متحمل خواهند شد. از طرفی به دلیل اینکه رشد ریش مربوط به سالم بودن فولیکول ها می شود.

عده ای که بر اثر حادثه ای مانند سوختگی، شکستگی ناحیه ای از صورت و بخیه خوردن آن ناحیه، شاهد رشد مجدد ریش در آن ناحیه نخواهند بود، زیرا فولیکول های این ناحیه ضعیف و ناسالم بوده و قادر به رشد مجدد نخواهند بود. عده ای به دلیل بیماری های پوستی و ژنتیکی فولیکول های سالمی نداشته و ریش آن ها قابل رشد نخواهد بود. عمل زیبایی کاشت ریش به کمک افرادی خواهد آمد که به طور کامل صورتی بدون ریش داشته و یا دارای ریش های نامنظم خواهند بود. با انجام عمل زیبایی کاشت ریش می توانید اعتماد به نفس از دست رفته خود را بازگردانده و بر جذابیت و گیرایی چهره خود بیفزایید.

دوران نقاهت و بهبودی پس از انجام کاشت ریش چگونه است ؟

به دلیل استفاده از روش های نوین مانند FUE در کاشت ریش دیگر نیازی به دوران نقاهت طولانی مدت برای بهبودی نخواهید داشت. ممکن است چند روز پس از پیوند ریش طبیعی قرمزی و تورم جزئی تجربه کنید اما چیز خیلی جدی نخواهد بود. عمل زیبایی کاشت ریش و سبیل ممکن است نهایتا 5 ساعت به طول انجامد و پس از آن شما باید یک روز کامل استراحت نمایید.

اکثرا به دور دوم کاشت ریش و سبیل نیاز پیدا نخواهند کرد اما عده ای خواستار افزایش و پرپشت شدن ریش خود خواهند شد که در این صورت به دور دوم پیوند ریش نیاز خواهد بود. بسیاری از افراد درباره شیو و اصلاح کردن صورت خود در دوران نقاهت و پس از آن سوال می پرسند؛ تقریبا بعد از گذشت 10 روز از کاشت ریش می توانید بدون نگرانی از آسیب دیدگی فولیکول ها و با خیال راحت صورت خود را اصلاح نمایید. لطفا در هنگام شیو کردن به آرام عمل کنید زیرا ممکن است صورت شما کمی حساس شده باشد.

کلام آخر

کاشت ریش مناسب کسانی است که دارای ریش کم پشت و یا نامنظم که هیچ تناسبی با نواحی دیگر صورت آن ها ندارد، می باشد. کاشت ریش روش های متنوع و گوناگونی دارد. در روش کاشت ریش جراح، فولیکول های مو را از پشت سر بیمار برداشت می کند و در محل تعیین شده می کارد. همچنین کاشت ریش دارای عوارضی می باشد که با انتخاب بهترین جراح و انجام مراقبت هایی می توانید آن را کاهش دهید.

از شما عزیزان، بسیار سپاسگزاریم بابت این که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید. ما تمام تلاش خود را کردیم تا شما را با عوارض کاشت ریش آشنا کنیم. امیدواریم به شما در این زمینه کمک کرده باشیم. می توانید نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

1/5 - (1 امتیاز)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)