هزینه کربوکسی تراپی در کرج

این مقاله در مورد هزینه کربوکسی تراپی در شهر کرج صحبت کنیم. کربوکسی تراپی امروزه یکی از روش های جوان سازی پوست می باشد. علاوه بر جوان سازی این روش در در درمان برخی عوارض پوستی و بیماری ها نیز کاربرد دارد. پیشینه کربوکسی تراپی به دهه های 70 و 80 میلادی و کشور های اروپایی به خصوص فرانسه باز می گردد که اولین بار در درمان  بیماری های عروقی در جریان درمان قبل به کار برده شد. کمی بعد از آن دریافتند که شنا کردن در آبی که حاوی کربن دی اکسید است می تواند در بهبود کیفیت بافت پوست و و خوب شدن زخم ها مفید واقع شود.  این تراپی بعد ها جای خود را در روش های جوان سازی پوست پیدا کرد و امروزه یکی از سبک ترین، کم عارضه ترین، ایمن ترین و موثر تریبن روش درمانی برای برخی عوارض پوستی می باشد.

کربوکسی تراپی چیست؟

کربوکسی تراپی تزریق کنترل شده گاز کربن دی اکسید زیر پوست می باشد. این روش با استفاده از یک دستگاه مخصوص انجام می شود. دستگاه شامل یک کپسول گاز و چند لوله پلاستیکی می باشد. انتهای دیگر این لوله ها به یک سوزن مخزن دار متصل می باشد. وجود فیلتر ها در قسمت قبل از مخزن سوزن باعث جمع اوری هرگونه ناخالصی احتمالی می شود. خود سوزن نیز برای تزریق توسط درمانگر به کار گرفته می شود.

کربوکسی تراپی چیست؟

کاربرد کربوکسی تراپی چیست؟

کربوکسی تراپی  کاربرد های درمانی و زیبایی گسترده ای دارد. در ابتدا برای درمان بیماری های عروقی جراحی قلب به کار برده می شد و اکنون نیز می توان بیماری های عروقی مربوط به دیابت را با آن درمان نمود. در ادامه با راه یابی این روش به درمان های پوستی و زیبایی، از کربوکسی تراپی برای رفع عیوب ظاهری پوست به خصوص در ناحیه صورت استفاده می شود. عمده موارد استفاده از کربوکسی تراپی برای رفع آثار پیری در صورت می باشد ولی این روش درمانی در نواحی دیگر بدن نیز می تواند کاربرد داشته باشد.

کربوکسی تراپی در رفع برخی مشکلات در پزشکی زنان نق دارد. تیرگی پوست ناحیه واژن یا سینه ها، وجود خشکی یا ترشحات بیش از حد در واژن و برخی عفونت های رحمی از مواردی در پزشکی زنان است که در بین بانوان بسیار شایع است. تاثیر کربوکسی تراپی در درمان این بیماری ها به خوبی ثابت شده است. در درمان این بخش ها نیز نیازی به بیهوشی و بی حسی نیست و به صورت سر پایی نیز قابل انجام است.

آلوپسی یا طاسی در پزشکی به ریزش مو در بدن و مخصوصا در سر اطلاق می گردد. ریزش مو دلایل بسیار گسترده و گوناگونی دارد ولی شایع ترین دلایل آن به ترتیب فراوانی به شرح زیر می باشد:

  • وراثت و ژنتیک
  • قرار گرفتن در معرض آلودگی
  • کمبود آهن و کم خونی
  • تغذیه نا مناسب
  • باقی ماندن موادی مانند ژل و تافت به مدت طولانی و عدم شست و شوی آنها
  • استفاده زیاد از بابلیس، اتو مو، سشوار و مواد شیمیایی قوی مانند رنگ و دکلره و برخی شامپو ها
  • قاعدگی نامنظم در بانوان

گذشته از آن، ریزش مو به هر دلیل که باشد می توان با استفاده از کربوکسی تراپی و تغذیه پوست سر آن را درمان نمود.

کاربرد دیگری از کربوکسی تراپی در درمان ترک پوست، پارگی های پوستی یا اسکرچ مارک و سلولیت است. ترک های پوستی بیشتر در ناحیه پاشنه پا به وچود می آید. پارگی های پوستی نیز در ناحیه شکم و در اثر بارداری به وجود می آید. سلولیت نیز به پدیده بیرون امدن چربی های زیر جلدی اطلاق می گردد. این عارضه معمولا در قسمت ران پا به وجود می آید و ظاهر بدی در پوست ایجاد میکند که میتواند در مواردی باعث واریس نیز بشود. کربوکسی تراپی به عنوان ایمن ترین و موثر ترین روش برای درمان این سه عارضه تشخیص داده شده است. به طور عادی تاثیر کربوکسی تراپی برای مقاصد مختلف از 2 تا 6 ماه ماندگاری دارد اما در درمان سلولیت، به شرط رعایت رژیم مناسب و ورزش، اثر گذاری این تراپی می تواند تا چند سال ماندگار باشد.

در اثر ضعف جریان خون در اطراف چشم، حلقه تیره و کبودی دور چشم شکل می گیرد. از آنجا که یکی از کاربرد های کربوکسی تراپی افزایش جریان خون در ناحیه است می توان با استفاده از کربوکسی تراپی این عارضه را درمان نمود. همچنین از کربوکسی تراپی در کاهش چربی های موضعی نیز کمک گرفته می شود. و در درمان پسوریازیس و اگزما های عود کننده نیز موثر است.

شیوه عملکرد کربوکسی تراپی چگونه است؟

کربن دی اکسید به طور طبیعی در بدن تولید می شود و بدن به هرگونه تغییرات در غلظت آن در خون واکنش نشان می دهد. در کربوکسی تراپی با استفاده از تزریق  گاز در زیر پوست و افزایش غلظت کربن دی اکسید در این ناحیه بدن به این افزایش واکنش نشان داده و جریان و فشار خون را در این ناحیه زیاد می کند تا اکسیژن و مواد مغذی را به سرعت به بافت برساند. این اکسیژن رسانی باعث تقویت سلول های بافت پوست و سلول های پشتیبان مو و ریشه آن در آن ناحیه می شود. این امر سبب تقویت پوست و مو و جوان سازی آن می شود.

سایر نتایج عملکرد کربوکسی تراپی در تحریک باز تولید برخی مواد و سلول ها است. در این حالت پس از تزریق گاز، رگ های کوچک بیشتری در آن ناحیه تولید می شوند، سلول های لازمه برای تکثیر بیشتر تحریک می شوند و وجود عوامل رشد و نمو باعث ترمیم بافت های آسیب دیده در ناحیه تراپی شده می شود. همین باعث شده که کربوکسی تراپی به روشی محبوب برای از بین بردن آثار پیری مبدل شود.

تاثیرات اولیه کربوکسی تراپی باعث افزایش خون رسانی به ناحیه مورد نظر می شود. در اثر این اتفاق با افزایش سوخت و ساز بدن، کلاژن سازی نیز صورت می گیرد. کشسانی و سفت شدن پوست نتایجی است که این اتفاقات به دنبال دارد.

شیوه عملکرد کربوکسی تراپی چگونه است؟

مزایا و عوارض کربوکسی تراپی

عوارض بعد از درمان خاصی برای کربوکسی تراپی کشف نشده است. تنها مقداری کبودی، سوزش و گرما متوجه موضع تزریق خواهد بود که آن هم بعد از حداکثر یک روز از بین خواهد رفت. برخی افراد بعد از تزریق ادعا کرده اند که حس عجیبی در زیر پوست خود داشته اند. هنگامی که این عمل در ناحیه چشم انجام می شود، دور چشم به میزان نا چیزی پف می کند. برای رخم های پوستی نیز دردی احساس نمی شود چون این نواحی بافت عصبی ندارند. هنگام تزریق به ترک های پوستی، بخاطر خشک شدن بیش از حد پوست کمی خارش به وجود می آید که بعد از 10 الی 15 دقیقه رفع می شود. تزریق در ناحیه شکم نیز درد نداشته و تنها با کمی احساس فشار همراه است. بروز هر گونه علائم شدید تر غیر عادی بوده و بیمار باید در صورت مشاهده سریعا به پزشک مراجعه نماید.

کربوکسی تراپی چند مزیت مهم نسبت به سایر تراپی های پوستی دارد. اولین و مهم ترین مزیت این است که به صورت سر پایی و در زمان بسیار کوتاهی انجام می شود و از این جهت برای افراد پر مشغله بسیار مناسب می باشد. همچنین بخاطر سر پتایی بودن نیازی به بی هوشی و بی حسی نیست و در نتیجه فرد دچار عوارض داروی بیهوشی نخواهد شد. مزیت بعدی کوتاه بودن دوره نقاهت است. در اصل دوره نقاهتی وجود ندارد، به طوری که فرد می تواند بلافاصله بعد از تزریق به انجام کار های روز مره خود بپردازد. فقط یک نکته مهم وجود دارد و آن خود داری از خیس کردن خود به وسیله دوش گرفتن یا استخر یا موارد مشابه است. مورد های دیگری مانند عدم نیاز به مراقبت های خاص قبل و بعد از عمل نیز از مزایای عمل کربوکسی تراپی است.

چه کسانی نباید کربوکسی تراپی انجام بدهند؟

افرادی که به بیماری های زیر مبتلا هستند نباید کربوکسی تراپی انجام دهند:

  • بیماری صرع
  • بیماری دیابت
  • بیماری آب سیاه
  • بیماری های مغزی
  • فشار خون کنترل نشده
  • نارسایی کلیوی و دیالیز
  • بیماری های بافت پیوندی(به دلیل این که در کربوکسی تراپی با این بافت سر و کار داریم و هرگونه بیماری در آن منجر به نتایج برعکس می شود.
  • بیماری های قلبی کنترل نشده
  • بیماری های ناشی از پیوند اعضا
  • سرطان(گذراندن دوره شیمی درمانی)
  • بیماری های انعقاد خون مانند هموفیلی
  • آسم شدید و سایر بیماری های حاد تنفسی

اگر اتفاقاتی مانند آمبولی ریه با فاصله نزدیک به عمل کربوکسی تراپی و قبل از آن برای فرد پیش آمده باشد،باردار یا شیرده بودن بانوان، عفونت پوستی و وجود خون فعال در محل عمل نیز از سایر عواملی هستند که فرد در صورت بروز آنها باید از انجام کربوکسی تراپی خود داری نماید. دلیل ضرر داشتن برای بانوان باردار این است که ممکن است کربن دی اکسید بر سطح اکسیژن خون مادر تاثیر گذاشته و در روند تشکیل جنین اختلال ایجاد کند و باعث نارس به دنیا آمدن نوزاد شود.

آیا گاز کربن دی اکسید برای بدن سمی است؟

پاسخ این سوال خیر است. گاز کربن دی اکسید به طور طبیعی در بدن تولید شده و با ساز و کار های خاص خود از بدن خارج می شود. بنا بر این کربن دی اکسید تا حد طبیعی خودش برای بدن مضر و سمی نیست. در جریان ورود به خون با پلاسما خون ترکیب شده و ماده ای به نام کربنیک اسید تولید می نماید. کاهش پی اچ خون باعث می شود موضع نیاز به اکسیژن و مواد مغذی بیشتری داشته باشد. هر چه میزان اسیدی شدن خون بیشتر باشد اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به موضع می رسد. تاثیر خون رسانی به بدن در اثر کربوکسی تراپی بسیار زیاد است به طوری که باعث تولید تعدادی  رگ جدید در موضع شده و باعث گشاد شدن رگ ها می شود. همچنین با تحریک سوخت و ساز سلول ها  باعث تقویت و تسریع کلاژن سازی و چربی سوزی بافتی می شود. خون رسانی از طریق گشاد شدن رگ های موجود در قسمت مورد نظر انجام می شود.

آیا گاز کربن دی اکسید برای بدن سمی است؟

مدت زمان انجام کربوکسی تراپی چقدر است؟

کربوکسی تراپی بسته به نوع پوست فرد، نوع عارضه به وجود آمده و نحوه عکس العمل نشان دادن به تزریق از 6 تا 11 جلسه درمانی نیاز دارد. همچنین طول مدت هر جلسه  با توجه به موارد گفته شده بین 15 تا 30 دقیقه به طول می انجامد. البته این اعداد میانگین بوده و موارد فوق در کمتر یا بیشتر شدن آن نقش دارند. کربوکسی تراپی نیاز به مراقبت خاصی برای دوران نقاهت ندارد و تنها موردی که باید رعایت شود، اجتناب از رفتن به حمام، استخر و مکان های از این دست برای جلوگیری از مرطوب شدن بدن می باشد.

عوامل موثر بر هزینه کربوکسی تراپی

در حقیقت، نمی توان قیمت های دقیقی را برای انجام کربوکسی تراپی تعیین کرد. زیرا کلینیک های مختلف، بر اساس فاکتورهای مختلفی تعرفه های خود را تعیین می کنند. در این قسمت برخی از مهم ترین فاکتورهای موثر در تعیین هزینه نهایی کربوکسی تراپی آورده شده است:

  • ناحیه مورد نظر: کربوکسی تراپی برای قسمت های مختلف بدن به جهت برطرف شدن لک های پوستی، جوانسازی پوست و از بین بردن سلولیت استفاده می شود. قیمت کربوکسی تراپی برای نواحی مختلف بدن کاملاً متفاوت است. برای مثال، قیمت انجام کربوکسی تراپی در زیر چشم با ناحیه شکم کاملاً متفاوت است.
  • دستمزد پزشک: کربوکسی تراپی میزان تجربه و تخصص فردی که این کار را برای شما انجام می دهد، بسیار مهم است. متخصصین این حوزه از مهارت و تجربه کافی برخوردار هستند. برخی از متخصصین شرایط مناسب تری داشته و به شکل بهتر و با کیفیت تری این کار را برای شما انجام می دهند. با توجه به این که کربوکسی تراپی تاثیر شگفت انگیزی بر روی پوست شما دارد لازم است در انتخاب بهترین متخصص کوتاهی نکنید.
  • کلینیک زیبایی و خدمات آن: علاوه بر متخصصین کربوکسی تراپی، کلینیک های زیبایی نیز با یکدیگر کاملا متفاوت هستند. معمولا کیفیت خدمات و امکانات کلینیک های مختلف با یکدیگر کاملا متفاوت است. به همین دلیل اگر به کلینیک های معروف تر سر بزنید لازم است هزینه بیش تری را برای این کار کنار بگذارید.
  • موقعیت جغرافیایی کلینیک: تعرفه های کربوکسی تراپی صورت در شهرها و استان های مختلف با یکدیگر متفاوت است. زیرا معمولاً میزان تورم و گرانی در شهرهای کوچک کم تر از کلان شهرها است. از طرف دیگر کیفیت ارائه خدمات در شهرهای بزرگ مانند تهران قابل قیاس نیست. بدین ترتیب، هزینه کربوکسی تراپی به منطقه جغرافیایی کلینیک نیز تاثیرگذار است.

مراقبت های قبل و بعد از درمان کربوکسی تراپی

معمولاً در جلسات مشاوره متخصصان توصیه های خاصی را به شما می کنند. رعایت این نکات تا حد زیادی باعث کاهش احتمال بروز عوارض جانبی و بهبود نتیجه نهایی می شود. در این قسمت برخی از مهم ترین توصیه های مراقبتی قبل و بعد از درمان کربوکسی تراپی آورده شده است:

  • از حرکت یا ماساژ دادن منطقه تحت درمان خودداری کنید؛ مگر این که پزشک این کار را به شما توصیه کرده باشد.
  • در صورت وجود تورم بهتر است هر ۱۵ دقیقه، کمپرس سر را بر روی ناحیه تحت درمان قرار دهید. همچنین بهتر است رو به بالا و کمی با ارتفاع بخوابید.
  • ۲۴ ساعت قبل از درمان نوشیدنی های الکلی مصرف نکنید؛ زیرا الکل خون را رقیق کرده و خطر کبودی را افزایش می دهد.
  • در صورت امکان به مدت دو هفته قبل از درمان، مصرف داروهای رقیق کننده خون و داروهای ضد التهابی را قطع کنید.
  • حدود ۲۴ ساعت قبل و ۷۲ ساعت بعد از عمل از قرار گرفتن و حضور در گرمای زیاد خودداری کنید.
  • به مدت ۲۴ ساعت از انجام ورزش های سنگین پرهیز کنید.
  • زنان باردار و شیرده کاندیدای مناسبی برای انجام کربوکسی تراپی نیستند.

کلام آخر

کربوکسی تراپی مانند هر عمل تراپی زیبایی دیگری که به پوست و صورت مربوط است، نیاز به دقت در انتخاب مرکز ارائه دهنده خدمات و متخصص درمانگر دارد. هرچند که کربوکسی تراپی در ظاهر آسان تر از روش های دیگر انجام می شود اما بدلیل اهمیت ظاهر و صورت باید در انتخاب بسیار دقت نمود. زیر هرگونه آسیبی که در اثر خطای درمانگر به صورت وارد شود تقریبا غیر قابل جبران بوده و تاثیر بدی در زندگی و اعتماد به نفس فرد می گذارد. حتی اگر آسیب وارده قابل جبران باشد قطعا مدت زیادی طول می کشد تا درمان شود و حتی ممکن است به طور کامل آثار آن از بین نرود.به همین منظور باید از میزان تخصص پزشک و معتبر بودن کلینیک مطمئن شد.

از شما ممنونیم که تا پایان مطلب با ما همراه بودید. لطفا در صو.رت تمایل برای دریافت مشاوره رایگان با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

 

امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک کنید)